Gudrus bandymas paveikti: Venesuelos futbolininkams teko atlaikyti merginų viliones

Atrankoje į 2018 metų pasaulio futbolo čempionatą, Pietų Amerikos zonoje buvo sužaistos paskutinės pirmojo etapo rungtynės. Čia pergalės šventė favoritai, kurie jau užsitikrino kelialapius į planetos pirmenybes – Argentina, Brazilija, Urugvajus. Tačiau buvo užfiksuotas ir netikėtas rezultatas, kuris sulaukė nemažai dėmesio.

 Venesuelos rinktinė iškovojo pergalė prieš Paragvajų<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 Venesuelos rinktinė iškovojo pergalė prieš Paragvajų<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 12, 2017, 1:52 PM, atnaujinta Oct 12, 2017, 2:36 PM

Atrankos autsaiderė Venesuela kiek netikėtai 1:0 įveikė Paragvajų. O pergale besidžiaugiantis komandos treneris Rafaelis Dudamelis ne tik išryškino žaidėjų profesionalumą, tačiau ir nurodė keistas priežastis, kurios galėjo atimti iš žaidėjų koncentraciją. Jis gyrė savo žaidėjų susikaupimą, nepaisant kai kurių „pagundų“.

Strategas pabrėžė, kad prieš rungtynes, viešbutyje, kuriame buvo apsistoję futbolininkai lankėsi merginos, kurios buvo skirtos tam, kad būtų sugadintas futbolininkų susikaupimas prieš artėjančias rungtynes.

„Paskutinę naktį, pas mus viešbutyje buvo apsilankiusios merginos. Tai nėra gerai, tačiau pabrėšiu, kad futbolininkams tai nė kiek nepakenkė. Nebuvome nustebinti tokiais vizitais. Iš tikrųjų nežinau, kas jas siuntė, tačiau tai yra sena, gera strategija“, – apie įvykius atsiliepė R.Dudamelis.

Treneris atskleidė, kad patys žaidėjai suprato, kokia buvo kilusi grėsmė, todėl jie puikiai atsilaikė. Be viso to pridūrė, kad ateityje komanda turės daugiau galimybių, o dabar ja tiesiog reikia didžiuotis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.