Brangi futbolo sirgaliaus kvailystės kaina: komanda skyrė griežtą bausmę

Vienam Liverpulio „Everton“ komandos sirgalių mylimos komandos mačas įsimins visam gyvenimui. Tiesa, ne iš teigiamos pusės, kadangi gyvai mėgstamos komandos rungtynių jis matyti nebegalės.

 "Everton" sirgalius dėl savo poelgio negalės lankytis mylimos komandos rungtynėse<br> AFP/Scanpix nuotr.
 "Everton" sirgalius dėl savo poelgio negalės lankytis mylimos komandos rungtynėse<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 22, 2017, 8:43 PM, atnaujinta Oct 22, 2017, 8:54 PM

Europos lygos rungtynėse Liverpulio „Goodison Park“ stadione prieš „Lyon“ komandą tarp žaidėjų buvo kilęs masinis apsistumdymas, o konfliktas įvyko šalia už vartų įsikūrusios tribūnos.

Kuomet futbolininkai priartėjo šalia sirgalių, vienas jų, rankose laikydamas mažametį vaiką priartėjęs smogė „Lyon“ vartininkui. Nors konfliktas giliau neįsiplieskė, žaidėjui tai labai nepatiko. Jis sunkiai valdė emocijas, o jį tvardė komandos draugai.

Nepatiko tai ir „Everton“ klubo vadovybei, kuri neseniai išplatino pranešimą, kuriame teigiama, kad konfliktiško sirgaliaus tapatybė atpažinta, o jam stadione bus uždrausta pasirodyti visam laikui.

„Atpažinome asmenį ir imsimės veiksmų. Tai bus draudimas lankytis visose kitose mūsų klubo rungtynėse“, – skelbė klubo atstovai.

Konfliktiškas rungtynes 2:1 laimėjo Prancūzijos klubas, o po jų komandos vartininkas pasipiktinęs teigė nesitikėjęs tokio anglų sirgalių elgesio.

„Ne tokia atmosfera turi būti, kai mušami žaidėjai. Tačiau taip buvo. Nežinau, ar tai reikia sureikšminti, bet tai nutiko. Atrodė, kad sirgaliams patinka taip elgtis“, – sakė jis.

UEFA pareiškė, kad taip pat tirs šį incidentą.  Jeigu „Everton“ susilauktų baudos, tai nebūtų staigmena, kadangi už panašius atvejus įvairios komandos jau yra baustos ne vieną kartą.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.