Lioneliui Messi – nemaloni situacija: susigėsti privertė viena nuotrauka

„Barcelona“ komandos ir Argentinos rinktinės žvaigždė Lionelis Messi įpratęs pozuoti su sirgaliais įvairiose vietose prieš foto objektyvus. Futbolininkas galvojo, kad su sirgaliumi pozuoja ir viešėdamas Rusijoje, kurioje Argentinos rinktinė susitiko su vietos nacionaline futbolo komanda. 

 L.Messi nepažino savo tautiečio, jaunojo talento žaidžiančio Rusijoje<br> Lrytas.lt montažas
 L.Messi nepažino savo tautiečio, jaunojo talento žaidžiančio Rusijoje<br> Lrytas.lt montažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 11, 2017, 6:15 PM, atnaujinta Nov 11, 2017, 8:25 PM

Tačiau po kiek laiko futbolininkui teko susigėsti, kadangi nuotraukos viešbučio vestibiulyje paprašęs jaunas vaikinas nebuvo tiesiog paprastas gerbėjas. 

Su L.Messi nusifotografuoti panoro jo tautietis, jaunasis 21-erių talentas žaidžiantis Sankt Peterburgo „Zenit“ klube Sebastianas Driussi.

Jaunuolis pasidalijo nutrauka socialiniame tinkle „Instagram“, kur padėkojo „Barcelona“ žaidėjui už galimybę įsiamžinti.

Vėliau, pamačius nuotrauką ir sužinojus, kas toks panoro su juo nusifotografuoti L.Messi bendraujant su Argentinos žiniasklaida teliko apgailestauti. 

„Jaučiuosi blogai, kad tuomet neatpažinau jo, nes aš Sebastianą tikrai žinau. Kai jis paprašė manęs nusifotografuoti, galvojau, kad tai yra kažkoks vyrukas, kurių dažnai galima sutikti lūkuriuojančių dėl nuotraukų. Jis buvo taip apsirengęs, kad buvo sunkoka atpažinti. Kai pamačiau nuotrauką „Instagram“, atsiprašiau jo“, – sakė L.Messi.

S.Driussi Sankt Peterburgo klube žaidžia nuo šio sezono pradžios. Iki tol jis atstovavo Buenos Airių „River plate“ (Argentina) komandai.

Argentinos nacionalinė komanda  Rusijoje žaidė draugiškas rungtynes. Pietų Amerikoje vyksiančią atranką jie sėkmingai įveikė ir vietą pasaulio čempionate užsitikrino, kai pastarosiose rungtynėse po L.Messi trijų įvarčių įveikė Ekvadoro rinktinę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: A. Valinskas ir A. Zuokas apie rinkimus ir vatnikus