„Bundeslygos“ įvarčių mašina grįžta namo

Vokietijos rinktinės puolėjas Mario Gomezas grįžta į „Stuttgart“ klubą, su kuriuo yra laimėjęs „Bundeslygos“ čempiono titulą 2007 metais. Jis pereina iš „Wolfsburg“ komandos.

 Mario Gomezas.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 Mario Gomezas.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt ir BNS

2017-12-23 12:32

„Stuttgart“ pranešė, jog su 32-ejų metų M.Gomezu sudarė sutartį iki pat 2020 metų.

M.Gomezas pradėjo karjerą Štutgarto jaunimo komandoje. Jis debiutavo Bundeslygoje 2007 metais, o paskui žaidė Miuncheno „Bayern“, Florencijos „Fiorentina“ (Italija) ir Stambulo „Bešiktas“ (Turkija) klubuose, prieš prisidėdamas prie „Wolfsburg“ 2016 metais.

Praėjusį sezoną jis įmušė 16 įvarčių „Bundeslygoje“, kur peržengė viso 150 įvarčių žymę. Tačiau šio sezono pirmoje dalyje M.Gomezas per 15 mačų pasižymėjo tik kartą. Tai paskatino pokyčius.

„Jaučiuosi labai laimingas, sugrįžęs namo, kur man viskas ir prasidėjo“, – sakė M.Gomezas, pažadėjęs atiduoti visas jėgas, kad klubas pakiltų.

Žiemos pertrauką „Stuttgart“ klubas pasitiko 14-oje vietoje tarp 18-os „Bundeslygos“ komandų. Vos du taškai skiria nuo iškritimo zonos.

Pranešama, jog Štutgarto klubas sumokėjo daugiau nei 3 mln. eurų už puolėją, kuris yra sužaidęs 71 mačą Vokietijos rinktinėje ir įmušęs 31 įvartį.

Tuo pat metu „Stuttgart“ nutraukė nuomos 19-mečio kroato Josipo Brekelo nuomos sutartį – futbolininkas grįžta į „Wolfsburg“ ekipą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.