„Barcelona“ klubo džiaugsmai: buvusias grėsmes išsprendė paprasčiausiu būdu

Kai Ispanijos futbolo grandą „Barcelona“ klubą paliko viena klubo žvaigždžių Neymaras, kuris iškeliavo į „Paris Saint-Germain“ klubą, tituluotos komandos stovykloje kilo nemenka panika.

 „Barcelona“ šiuo metu atrodo puikiai, o ją į priekį veda L.Suarezas bei L.Messi.<br>Lrytas.lt montažas
 „Barcelona“ šiuo metu atrodo puikiai, o ją į priekį veda L.Suarezas bei L.Messi.<br>Lrytas.lt montažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 24, 2018, 12:23 PM

Komandai niekaip nesisekė rasti pamainos brazilui, o tai kėlė labai daug klaustukų. Futbolo visuomenė svarstė, ar Katalonijos komanda išliks ta pačia jėga, kuri buvo anksčiau.

Tačiau svarstymams vietos beveik nebeliko, kai „Barcelona“ savo problemas išsprendė paprasčiausiu būdu. Komandai nereikėjo skambių papildymų – dideles pastangas bei norą pademonstravo ištikimi žaidėjai.

Leonelis Messi bei Luisas Suarezas parodė, kad net ir be Neymaro jie gali palaikyti puikų žaidimo tempą puolime. O rezultatai visus nuramino ir leido patikėti, kad puikiai galima žaisti ir be trečiojo įvarčius gebančio mušti futbolininko.

Dabar netyla kalbos apie tai, kaip rimtas dviejų klubo žvaigždžių požiūris neleido komandai nusmukti žemyn.

Abu futbolininkai kartu sudėjus Ispanijos lygoje jau įmušė 34 įvarčius, o tai leidžia „Barcelona“ komandai užtikrintai pirmauti artimiausią persekiotoją Madrido „Altetico“ lenkiant jau vienuolika taškų.

Klubo sirgaliai netveria džiaugsmu ir šlovina vieną po kito įvarčius mušančius žaidėjus. Pagyras vieną po kitos dabar vieni kitiems žarsto ir treneris bei abu žaidėjai.

„Mes turime būti labai patenkinti matydami  taip žaidžiantį L.Suarezą. Galiu tik žavėtis, kaip jis atrodo aikštėje, jis tiesiog nuostabus žaidėjas“, – L.Suarezą gyrė „Barcelona“ strategas Ernesto Valverde.

„Jis padaro vis ką nors skirtingo kiekvienose rungtynėse. Jis ir vėl buvo įspūdingas. Sirgaliai, kurie atėjo į stadioną galėjo pasigrožėti geriausu pasaulyje futbolininku“, – savo kolegą L.Messi aukštino L.Suarezas.

„Barcelona“ klubas buvo neįveiktas net 29 mačuose iš eilės iki tol, kai praėjusią savaitę 0:1 nusileido kitam Barselonos klubui „Espanyol“. 

Praėjusių metų čempionas ir amžinas varžovas Madrido „Real“ klubas dabar lenkiamas net devyniolika taškų.  

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.