„Sūduvos“ treneris V. Čeburinas petenkintas pasirengimo sezonui pirmu etapu

Marijampolės „Sūduvos“ vyriausiasis treneris Vladimiras Čeburinas sako, kad pirmu pasirengimo 2018-ų metų sezonui etapu yra patenkintas, nors ir nepavyko nuveikti visko, ką norėjosi.

V.Čeburinas.<br>T.Bauro nuotr.
V.Čeburinas.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 26, 2018, 3:34 PM

„Per rungtynes su „Liepaja“ (Latvija) abi komandos turėjo savų užduočių. Mes tikrinome savo taktines schemas, kurias rengiame treniruotėse, buvo matyti, kad ir Liepojos komandos taktika pasikeitusi, keitėsi ji ir rungtynių metu. Tai buvo geros ir naudingos kontrolinės rungtynės“, – po lygiosiomis 1:1 pasibaigusio mačo kalbėjo Lietuvos čempionų strategas.

Marijampolėje „Sūduva“ per dvi savaites sužaidė ketverias draugiškas rungtynes: 1:0 nugalėjo „Palangą“, 3:4 pralaimėjo Rygos RFS (Latvija), 3:1 įveikė „Jonavą““ir 1:1 sužaidė su „Liepaja“.

„Visos rungtynės buvo geros. Net tada, kai atsilikome 0:4 nuo RFS, sugebėjome tris kartus įmušti, tačiau viskas yra suprantama. Komanda dirba patirdama didelius krūvius, todėl ir kyla sunkumų“, – aiškino V.Čeburinas.

Vis dėlto pirmo pasirengimo sezonui etapo treneris negalėjo įvertinti aukščiausiu balu.

„Negaliu pasakyti, kad vertinu labai gerai, vertinu tiesiog gerai. Labiau gerai, nei neblogai. Dėl įvairių priežasčių atlikome ne viską, ką norėjome, tačiau sužaidėme visas planuotas rungtynes, tobulinome tai, ką norėjome tobulinti. Padėjome pamatus, kuriuos dabar specialioje treniruočių stovykloje Turkijoje stiprinsime“, – sakė V.Čeburinas.

Į Turkiją „Sūduva“ išvyks šeštadienio rytą, o į Lietuvą grįš vasario 10-ą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.