„Gintros-Universiteto“ futbolininkės turnyro Vokietijoje pirmą dieną liko be pergalių

Tarptautinio moterų futbolo klubų uždarų patalpų „AOK Turbine Hallencup 2018“ turnyro pirma diena Šiaulių „Gintros-Universiteto“ komandai susiklostė nesėkmingai.

 Šiaulių „Gintra-Universitetas“.<br> Klubo nuotr.
 Šiaulių „Gintra-Universitetas“.<br> Klubo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-01-28 08:45

Lietuvos čempionės turnyrą pradėjo A grupėje, o pagal jo reglamentą su visomis grupės komandomis tarpusavyje yra sužaidžiama po du susitikimus ir tik tuomet paaiškėja dvi stipriausios grupės ekipos, tęsiančios kovą dėl medalių. 3-4 pozicijas užėmę klubai toliau kovoja dėl 5-8 vietų.

Pirmą dieną visos komandos sužaidė po ketverias rungtynes, deja, šiaulietėms pergalių iškovoti nepavyko, o likę grupės susitikimai, net ir pergalių atveju, Rimanto Viktoravičiaus auklėtinių iki antrosios grupės vietos jau nebekilstelės. Tai reiškia, kad „Gintrai-Universitetui“ teks tęsti kovą dėl 5-8 vietų.

Šeštadienį buvo sužaistos dvejos rungtynės su 2016 metų šio turnyro Potsdame čempione Sankt Pelteno „SKN St. Polten“ ekipa iš Austrijos. Pirmą tarpusavio susitikimą šiaulietės pralaimėjo 0:4, o antrame vienoms turnyro favoričių nusileido 0:2.

Apmaudžias nesėkmes „Gintra-Universitetas“ patyrė rungtyniaujant su turnyro šeimininke Potsdamo „FFC Turbine“ komanda ir Glazgo „City“ (Škotija) ekipa. Abu mačai buvo pralaimėti po atkaklios kovos rezultatais 0:1.

Šioje grupėje kol kas lyderių pozicijas dalinasi „SKN St. Polten“ ir „FFC Turbine“ komandos, kurių sąskaitose po 9 taškus. Trečioje vietoje su 6 taškais žengia Glazgo klubas.

Paini situacija B grupėje, kur kol kas pirmauja Prahos „AC Sparta“ (Čekija) turi 10 taškų. Jai iš paskos rikiuojasi Budapešto „MTK Hungaria“ (Vengrija, 6 taškai), toliau seka Lenčnos „GKS Gornik“ (Lenkija, 4 taškai) ir Lisabonos „Sporting“ (Portugalija, 3 taškai).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.