Lionelis Messi paatviravo, kaip pasikeitė „Barcelona“ išvykus Neymarui

Dar prieš sezoną, labiau nei bet kas kitas, įvairiais būdais vieną „Barcelona“ klubo žvaigždžių Neymarą komandoje pasilikti įkalbėti bandė Lionelis Messi. Tuomet jam buvo labai gaila netekti savo komandos draugo.

 L.Messi teigimu, komana be Neymaro tapo stabilesnė.<br> AP nuotr.
 L.Messi teigimu, komana be Neymaro tapo stabilesnė.<br> AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 29, 2018, 2:24 PM, atnaujinta Jan 29, 2018, 2:29 PM

Tačiau panašu, kad dabar gyvenama visai priešingomis nuotaikomis.

Kalbėdamas apie  dabartinį „Barcelona“ žaidimą argentinietis ne tik neapgailestavo dėl to, kad jau kurį laiką tenka žaisti be vieno žaidėjo,kuris buvo labai svarbus puolimo grandyje. Jis net gi pasidžiaugė, kaip viskas pasikeitė į gerąją pusę, kai Neymaras išvyko į Prancūziją.

L.Messi bendraudamas su žiniasklaida tarsi patvirtino, kad komandai šis praradimas nebuvo toks milžiniškas, kaip visi galvojo dar sezono pradžioje. 

Praėjusią vasarą už įspūdingą 220 mln. eurų sumą  Neymaras išvyko į „Paris Saint-Germain“ klubą, o į jo vietą buvo įsigytas prancūzas Ousmane Dembele. Tačiau dėl traumų jis beveik nerungtyniauja. Nepaisant to, Katalonijos klubas šiuo metu atrodo puikiai.

„Be Neymaro mūsų komanda labiau subalansuota. Šis išvykimas pakeitė žaidimo stilių. Praradome jėgos puolime, tačiau dabar esame geresni gynyboje. Esame puikiai sustyguoti ir saugų linijoje",  –  „World Soccer“ leidiniui teigė L.Messi.

Ir iš tikrųjų, tokiais žodžiais tikėti verta, kadangi „Barcelona“ yra pelniusi jau 57 įvarčius per 20 susitikimų. O futbolo ekspertai jos gynybą taip pat giria, kaip patobulėjusią.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.