Davido Beckhamo veide – plati šypsena: sėkmingai išpildė savo svajonę

„Man svajonė išsipildė“, – emocingoje kalboje su plačia šypsena tarė Davidas Beckhamas.

 D.Beckhamas Majamyje įkūrė futbolo klubą.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 D.Beckhamas Majamyje įkūrė futbolo klubą.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 30, 2018, 2:26 PM

Buvusiam Anglijos rinktinės kapitonui teko gerokai paplušėti, tačiau dabar jau yra dėl ko džiaugtis. Jau visai netrukus JAV futbolo lygoje (MLS) suspindės Majamio vardas, kadangi D.Beckhamo pastangos atsipirko ir jo įkurtas klubas galės varžytis aukščiausioje JAV futbolo lygoje.

Pirmadienį lygos komisaras Donas Garberis oficialiai patvirtino naujos komandos prisijungimą prie lygos.

Pats D.Beckhamas pažadėjo, kad į komandą bandys prisivilioti žvaigždžių, tačiau neatmetė varianto, kad bus orientuojamasi ir į vietines akademijas, tam, kad būtų užauginti talentai. Buvęs futbolininkas prisiminė „Manchester united“ pavyzdį, kai Alexo Fergusono išugdyti žaidėjai vėliau tapo komandos lyderiais.

„Mes norime žvaigždžių, norime geriausių žaidėjų. Tačiau tuo pačiu norime sukurti ir vietą, kurioje būtų būrys puikių bei konkurencingų žaidėjų. Jeigu tai pavyks, tuomet Majamio žmonės dar labiau norės palaikyti komandą, kadangi matys savo vaikus, pažįstamus, kurie kyla laipteliais ir gauną šansą žaisti profesionaliame klube“, – kalbėjo D.Beckhamas.

Majamio klubo įkūrimu pasidžiaugė ir komisaras D.Garberis.

„Tai labai svarbus miestas. Pilnas energijos, kultūros, kuri svarbi visai šaliai. Prisijungimas bus labai naudingas“, – sakė jis.

D.Beckhamo įkurtas klubas pirmenybėse susitvarkęs visus reikalus turėtų startuoti 2020-siais. Planuojama, kad lygoje iš viso bus net 28 komandos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.