„Žalgirio“ gynėjas Linas Klimavičius: „Mūsų laukia įdomus sezonas“

Antradienį iš Vilniaus į Antaliją persikėlę „Žalgirio“ futbolininkai trečiadienį jau išmėgino treniruočių stovyklos organizatorių pasiūlytų aikštynų kokybę. Pirmoje treniruotėje žalgiriečiai daugiau dėmesio fiziniams pratimams, o vakare jų laukė dar viena, tačiau gerokai intensyvesnė treniruotė.

 Sostinės klubas ruošiasi naujajam sezonui.<br> E.Gelumbausko nuotr.
 Sostinės klubas ruošiasi naujajam sezonui.<br> E.Gelumbausko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 31, 2018, 5:28 PM, atnaujinta Jan 31, 2018, 5:29 PM

Gynėjas Linas Klimavičius tikino, kad pirmi įspūdžiai yra labai geri. „Žinome, kad mūsų laukia labai sunki treniruočių savaitė, bet šį kartą pirmoji treniruotė buvo labai lengva, įvadinė. Fizinių krūvių prasme čia buvo tik lengvas apšilimas, – teigė 28 metų futbolininkas. – Turkijoje esu ne pirmą kartą, tad tikrai galiu palyginti treniruočių ir gyvenimo sąlygas. Pernai kelias savaites su „Žalgiriu“ praleidome Sidės mieste,  man ir anksčiau teko būti Turkijoje įvairiose peržiūrose, treniruotis su klubais. Čia tikrai puikios sąlygos darbui ir poilsiui – geros kokybės treniruočių aikštės, geri viešbučiai, aukšto lygio varžovai kontrolinės rungtynėse. Apskritai, manau, kad bent kartą per metus komanda privalo kelioms savaitėms išvykti į treniruočių stovyklą kur nors į užsienį. Visi kartu gyvename, matomės, bendraujame. Tai padeda komandai susitelkti, suformuoti bendrus tikslus ir drauge jų siekti. Be to ir treniruočių procesas tokiose stovyklose yra kokybiškesnis.“

Treniruočių stovykla Turkijoje truks iki vasario 11 dienos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.