Po atidumo stokos išjuoktas Panevėžio klubas rado pasiteisinimą

„Panevėžio“ futbolo klubui kaip reikiant teko paraudonuoti, kuomet pasirašė sutartį su naujoku iš Angolos Barkley Migueliu Panzo. 

 Panevėžio komanda buvo išjuokta, kuomet patikėjo netikra biografija.<br> Panevėžio klubo nuotr.
 Panevėžio komanda buvo išjuokta, kuomet patikėjo netikra biografija.<br> Panevėžio klubo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 4, 2018, 1:30 PM, atnaujinta Feb 4, 2018, 1:47 PM

Apie tai, kad panevėžiečiai kalbėdami apie naujoką pateikė informaciją iš „Wikipedia“, kuri, pasirodo, buvo klaidinga, rašė ir ne viena žinoma užsienio sporto naujienų platforma.

Buvo pristatoma, kad futbolininkas atstovavo „Queens Park Rangers“ komandai Anglijos „Championship“ divizione ir ten pelnė net 45 įvarčius. Be to, kad pernai žaidė Prancūzijos antroje lygoje ir dar yra atstovavęs Angolos rinktinei.

„Lietuvos klubas pasirašė kontraktą su išgalvotu žaidėju, o pristatė jį kaip didelę žvaigždę“, – šmaikščiai pabrėžė „SportBible“. Ir jie buvo tik vieninteliai iš daugelio, kurie atkreipė į tai dėmesį.

Po patirto fiasko, Panevėžio klubui beliko tik išplatinti pranešimą, kuriame jie atsiprašė dėl šio kilusio skandalo.

„2018 metų vasario 1 dieną FK “Panevėžys” pasirašė sutartį su Prancūzijos ir Angolos pilietybę turinčiu puolėju Barkliu Migeliu Panzo. Šis futbolininkas atvyko į mūsų klubo peržiūrą prieš dvi savaites.  Futbolininkas dalyvavo treniruotėse bei sužaidė dvejas rungtynes prieš Suvalkų “Wigry” ir Rygos RFS komandas.

Vyriausiajam FK “Panevėžys” treneriui  A. Kurtijanui B. Panzo paliko universalaus, galinčio sėkmingai žaisti tiek vidurio, tiek krašto puolėjo pozicijose futbolininko įspūdį. Todėl su B. Panzo FK „Panevėžys“ nusprendė pasirašyti sutartį.

Norime pažymeti, kad sutartis su sportininku buvo sudaryta remiantis jo pademonstruotais sugebejimais futbolo aikštėje, treniruotėse ir rungtynėse, o ne Wikipedijos aprašymais, kaip bandoma pateikti kai kuriose visuomenės informavimo priemonėse.

Klubo vadovai ir treneriai prieš pasirašant sutartį, neturėjo jokios informacijos apie Barkley galimą žaidimą Angolos rinktinėje. Klubas atsiprašo už klaidingos informacijos atsiradimą FK „Panevėžys“ tinklapyje", – savo oficialime tinklalapyje rašė klubas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.