Kauno akistatoje – įspūdingi įvarčiai ir triuškinama „Vyčio“ pergalė

Lietuvos salės futbolo čempionate atėjo lemiamų kovų metas, kai kiekvienas taškas – itin svarbus. Centrinėje „Futsal A lygos“ 13-ojo turo akistatoje Kauno derbyje susirinkę žiūrovai intrigos neišvydo – šalies čempionas „Vytis“ net 8:2 sutriuškino „Inkarą“.

 "Vyčio" žaidėjai sutriuškino "Inkarą"
 "Vyčio" žaidėjai sutriuškino "Inkarą"
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 20, 2018, 7:20 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 7:21 PM

Penkių taškų deficitą nuo vienvaldžio čempionato lyderių Gargždų „Pramogos-SC“ po šios pergalės „Vytis“ sumažino iki dviejų taškų, nes gargždiškiai savų žiūrovų akivaizdoje sensacingai 6:7 nusileido vos septyniese į Gargždus atvykusiems VDA futbolininkams.

Kauno sporto halėje vykusiame principiniame miesto derbyje „Vytis“ startavo itin užtikrintai. Jau trečiąją minutę žiūrovai pakilo iš savo vietų išvydę vieną gražiausių sezono įvarčių – sulaukęs perdavimo iš gilumos brazilas Guesinho kamuolį itin techniškai nukreipė į vartus – 1:0.

„Vytis“ apsukų nemažino ir penktąją minutę įtvirtino savo persvarą, kai iš varžovo kamuolį perėmęs Deividas Stradalovas pats rezultatyviai užbaigė susikurtą šansą – 2:0.

Pirmajame kėlinyje žiūrovai taip lauktos intrigos neišvydo – „Vytis“ visiškai kontroliavo žaidimą ir dar bent keletą kartų privalėjo pasiųsti kamuolį į vartus, tačiau „Inkarą“ nuo įvarčių išgelbėjo vartininkas Simas Janauskas.

Po pertraukas vaizdas nesikeitė – 23-ąją minutę Guesinho pelnė savo antrąjį įvartį (3:0) ir nors netrukus Lukas Sendžikas sumažino atsilikimą, jau 26-ąją minutę pasižymėjo ir Pavelas Smolkovas (4:1).

Visai netrukus tiesioginę raudoną kortelę prieš save išvydo komandą nuo įvarčio išgelbėti bandęs S. Janauskas, o tuo pasinaudojęs „Vytis“ įmušė dar du įvarčius ir bet kokiai intrigai padėjo tašką – 6:1. Iki rungtynių pabaigos žiūrovai išvydo dar keletą įvarčių, o komandos išsiskyrė švieslentėje degant skaičiams 8:2.

Po šios pergalės „Vytis“ su 31 tašku alsuoja tiesiai į nugarą Gargždų „Pramogos-SC“ futbolininkams. Kauniečiai lygoje demonstruoja geriausią gynybą (29 įvarčiai) ir antrą geriausią puolimą (64 pelnyti įvarčiai).

Kitas čempionato rungtynes „Vytis“ žais jau šį sekmadienį, kai namuose priims Mažeikių VIP futbolininkus.

„Inkaras“ 2:8 „Vytis“

Įvarčiai: Guesinho 3‘, 23‘, 28‘, Stradalovas 5‘, Smolkovas 26‘, 37‘, Ericson 28‘, Buinickij 38‘ – Sendžikas 24‘, Bakus 31‘

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.