Salonikų PAOK klubo prezidentas atsiprašė už incidentą per rungtynes

Graikijos futbolo klubo PAOK prezidentas antradienį atsiprašė už tai, kad išbėgo į aikštę ginkluotas pistoletu, kuris buvo specialiame dėkle, prisegtame prie jo diržo.  

 PAOK klubo prezidentas apgailestauja dėl skandalingo įvykio.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 PAOK klubo prezidentas apgailestauja dėl skandalingo įvykio.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 13, 2018, 3:33 PM

Dėl šio incidento neribotam laikui buvo sustabdytas Graikijos futbolo čempionatas.  

„Labai apgailestauju dėl to, kas nutiko. Tikrai neturėjau teisės taip įžengti į futbolo aikštę“, – rašoma Ivano Savidžio išplatintame pareiškime.   

Graikų kilmės rusų verslininkas, laikomas vienu turtingiausių žmonių Rusijoje ir, kaip kalbama, palaikantis glaudžius ryšius su
Graikijos ministro pirmininko  Aleksio Cipro (Alexis Tsipras) vyriausybe bei Rusijos prezidentu Vladimiru Putinu, šiuo metu slapstosi, nes pirmadienį buvo išduotas jo arešto orderis.  

Antradienio pareiškime I. Savidis paneigė užsipuolęs rungtynių teisėją ir varžovų komandos - Atėnų AEK – atstovą. Jis tvirtina įsiveržęs į aikštę, kad užkirstų kelią prasiveržti smurtui.   

Salonikų PAOK prezidentas įsiveržė į aikštę 90-ąją rungtynių minutę, po to, kai nebuvo įskaitytas komandai pergalę turėjęs atnešti įvartis į AEK vartus.   

PAOK ir AEK įnirtingai grumiasi dėl nacionalinių pirmenybių čempiono titulo, kuris abiem komandoms būtų pirmasis per daugiau nei du dešimtmečius.  

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.