LFF vykdomojo komiteto posėdyje – sprendimai dėl konferencijos ir pirmosio lygos klubų

Kaune vyko eilinis Lietuvos futbolo federacijos (LFF) vykdomojo komiteto (VK) posėdis, kuriame buvo priimti sprendimai dėl LFF konferencijos datos, sankcijų pirmosio lygos klubams ir patvirtinti varžybų tvarkaraščiai.

 LFF Vykdomojo komiteto posėdis.<br> LFF nuotr.
 LFF Vykdomojo komiteto posėdis.<br> LFF nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 6, 2018, 2:35 PM

Posėdžio metu buvo nutarta eilinę LFF konferenciją surengti rugsėjo 29-ąją dieną. Joje bus pateikta metinė LFF veiklos ataskaita ir sprendžiami kiti aktualūs klausimai.

Taip pat komitetas patvirtino LFF pirmosios lygos ir LFF taurės turnyro tvarkaraštį bei Nepaprastų atvejų komiteto sprendimą vykdyti pirmosios lygos pirmenybes dviejų ratų sistema.

VK peržvelgė ir kovo 12-ąją dieną priimtą sprendimą išimties tvarka leisti pirmojoje lygoje dalyvauti „Kupiškio“ ir Klaipėdos „Koralo“ klubams bei, atsižvelgus į ankstesnių metų atvejus, skyrė jiems 300 eurų baudas.

Posėdyje diskutuota ir kitais klausimais – leista Vilniaus „Vyčio“ klubui pakeisti logotipą bei skirti LFF I, II, III laipsnio ordinus ir LFF dovanas futbolui nusipelniusiems asmenims jų jubiliejų proga.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.