G. Buffonas įvertino teisėjo darbą: „Jis turi sėdėti tribūnose ir valgyti traškučius“

UEFA Čempionų lygos rungtynės tarp Turino „Juventus“ ir Madrido „Real" nepraėjo be kaltinimų teisėjui. Mačo pabaigoje  arbitras Michaelis Oliveris pridėjo papildomą minutę, o skirtą 11 metrų baudinį sėkmingai realizavo Cristiano Ronaldo, taip išplėšdamas pergalę ir kelialapį į kitą etapą „Real“ vienuolikei.

 Italas negailėjo kandžių žodžių teisėjui<br>AFP/Scanpix nuotr.
 Italas negailėjo kandžių žodžių teisėjui<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 12, 2018, 9:53 AM, atnaujinta Apr 12, 2018, 1:03 PM

Raudonąją kortelę už ginčus su teisėju dėl šios situacijos gavęs „Juventus“ vartininkas Gianluigi Buffonas net nebandė slėpti nepasitenkinimo tiek mačo metu, tiek po jo.

 „Tai buvo tikrai labai abejotinas incidentas“, – teigė jis.

Turino „Juventus“ antrą ketvirtfinalio mačą laimėjo 3:1, tačiau pirmąjį buvo pralaimėję 0:3, o bendras dvejų rezultatas rezultatas 3:4 lėmė ispanų žingsnį į pusfinalį.

„Akivaizdu, kad jis neturi širdies, vietoj jos – šiukšlių maišas. Jei teisėjas negali atlaikyti spaudimo būdamas aikštėje lemiamu momentu, jis turėtų sėdėti tribūnose su žmona, vaikais, gerti gėrimus ir valgyti traškučius“, – pyktį liejo italų vartininkas.

Anot jo, komanda atidavė visas jėgas, todėl vienas žmogus negali sužlugdyti svajonės priimdamas tokį abejotiną sprendimą lemiamomis mačo sekundėmis.

Madrido „Real“ rungtyniaujantis portugalas C.Ronaldo pateisino šį teisėjo sprendimą, neįžvelgdamas nieko keistą.

 „Aš nesuprantu, kodėl jie protestuoja“, – pečiais gūžčiojo jis.

„Juventus“ treneris Massimiliano Allegri buvo kiek švelnesnis nei auklėtiniai ir ramiai teigė, jog ne visada situacija susiklosto palankiai.

 „Mums reikia pamiršti šią sunkią akimirką ir judėti į priekį“, – be perdėtų emocijų į apmaudžiai pasibaigusias rungtynes žvelgė strategas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.