Britų politikas: „Korupcija lėmė, kad Rusijoje vyks pasaulio futbolo čempionatas“

Buvęs Didžiosios Britanijos ministras pirmininkas, o dabar įtakingas politikas Davidas Cameronas, pareiškė, kad 2018 metų pasaulio futbolo čempionatas Rusijoje vyks tik dėka korupcijos. Jo žodžius cituoja britų leidinys „The Independent“.

 Davidas Cameronas.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 Davidas Cameronas.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 18, 2018, 10:48 AM, atnaujinta Apr 18, 2018, 10:50 AM

Korupcija tapo daugelio dalykų, kurių mes norėjome pasiekti, barjeru. Mes visi norėjome panaikinti skurdą. Kas trukdė Pietų Sudanui ar Burundžiui, pinigus leisti maisto produktams, sveikatos apsaugai ar švietimui? Atsakymas paprastas: korupcija.

Mes norėjome padėti šalims įveikti skurdą. Kodėl žmonės tokiose valstybėse kaip Pusiaujo Gvinėja ir Venesuela gyvena skurdžiai, kai tose šalyse yra gausu naudingų iškasenų? Atsakymas paprastas: korupcija.

Mes norėjome suvienyti pasaulį, rengdami svarbias tarptautines varžybas, kurios sutelkia žmones. Tačiau kaip Rusija sugebėjo laimėti konkursą ir tapo 2018 metų pasaulio futbolo čempionato šeimininke? Aš jums leisiu užpildyti tas baltas dėmes“, – D.Cameronas sakė „The Independent“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.