Metų futbolininko titulas Anglijoje atiteko Mohamedui Salah

Sekmadienį buvo surengta Anglijos profesionalų futbolo asociacijos (PFA) 2017-2018 metų sezono apdovanojimų ceremonija, kurioje geriausiu žaidėju buvo išrinktas 25-erių egiptietis Mohamedas Salah.

Mohamedas Salah laimėjo apdovonojimą.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Mohamedas Salah laimėjo apdovonojimą.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 23, 2018, 1:03 PM, atnaujinta Apr 24, 2018, 4:50 PM

Nuostabią sportinę formą demonstruojantis „Liverpool“ saugas šiame Anglijos futbolo „Premier” lygos sezone jau sumušė 31 įvartį ir turi realią galimybę pagerinti įmuštų įvarčių rekordą. Šiuo metu jis susilygino su Cristiano Ronaldo, Luiso Suarezo ir Alano Shearerio pasiektais rezultatais, bet egiptiečiui su savo komanda dar liko sužaisti tris turus „Premier“ lygoje.

M. Salah dėl šio trofėjaus varžėsi su „Machester City“ saugu Kevinu De Bruyne, kuris ilgą laiką buvo laikomas favoritu laimėti PFA apdovanojimą.

Taip pat apdovanojimas buvo įteiktas „Manchester City” krašto puolėjui 22-ejų vokiečiui Leroy'ui Sane, kuris buvo pripažintas geriausiu jaunuoju „Premier” lygos futbolininku.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.