S. Skvernelis su Lietuvos ir UEFA vadovais aptars ir nacionalinio futbolo stadiono klausimą

Premjeras Saulius Skvernelis antradienį Vyriausybėje susitinka su Europos futbolo federacijų asociacijos (UEFA) prezidentu Aleksandru Čeferinu ir Lietuvos futbolo federacijos vadovais.

Saulius Skvernelis, Tomas Danilevičius ir Aleksandras Čeferinas.<br> A.Didžgalvio nuotr.
Saulius Skvernelis, Tomas Danilevičius ir Aleksandras Čeferinas.<br> A.Didžgalvio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-04-24 07:49, atnaujinta 2018-04-26 14:21

Susitikimo metu numatoma pasirašyti susitarimą tarp Vyriausybės ir LFF bei taip įtvirtinti bendradarbiavimą stiprinant futbolą Lietuvoje. Ceremonijoje dalyvausiantis A.Čeferinas į Lietuvą atvyksta Lietuvos futbolo federacijos (LFF) prezidento Tomo Danilevičiaus kvietimu.

„Susitarimu bus siekiama į šią sporto šaką įtraukti kuo daugiau jaunimo, bus aptarti sporto infrastruktūros klausimai, įvertinta futbolo ugdymo organizacijų naudojama metodologija“, – BNS sakė premjero patarėjas Skirmantas Malinauskas.

Praėjusią savaitę S.Skvernelis minėjo, kad susitikime su A.Čeferinu bus aptariamas ir nacionalinio stadiono klausimas. Vilniaus savivaldybė, nelikus teisinių kliūčių, toliau tęsia derybas dėl stadiono statybų su koncerno „Icor“ valdoma inžinerinių produktų ir sprendimų bendrove „Axis Industries“ ir partneriais, konsorciumas siūlo kompleksą pastatyti už 79,9 mln. eurų.

A.Čeferinas ir jį lydinti delegacija taip pat susitiks su LFF vadovais.

Paskutinį kartą UEFA vadovas Lietuvoje lankėsi 2011 metais. Tada UEFA prezidento pareigas ėjo prancūzas Michelis Platini.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.