Šypsenos po laimingo pusfinalio: „Real“ sėkmė palydėta rizikingu sprendimu

Madrido „Real“ komanda trečią sezoną iš eilės žengė į Čempionų lygos finalą, kuriame sieks net trečiojo iš eilės čempionų titulo.

 K.Benzema sulaukė trenerio pasitikėjimo ir pateisino šį su kaupu.<br> AP nuotr.
 K.Benzema sulaukė trenerio pasitikėjimo ir pateisino šį su kaupu.<br> AP nuotr.
 K.Benzema pelnė du įvarčius.<br> AP nuotr.
 K.Benzema pelnė du įvarčius.<br> AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

May 2, 2018, 11:00 AM, atnaujinta May 2, 2018, 12:38 PM

Karališkasis klubas antradienį namuose lygiosiomis 2:2 (1:1) sužaidė su Miuncheno „Bayern“ ekipa ir pateko į kitą etapą, kadangi pirmąsias tarpusavio rungtynes buvo laimėjęs 2:1.

Rungtynių didvyriu kiek netikėtai tapo Madrido komandos trenerio Zinedine'o Zidane'o pasitikėjimo sulaukęs prancūzas Karimas Benzema. Pasitikėjimas buvo sulauktas net ir nepaisant to, kad futbolinikui šis sezonas buvo itin prastas.

Tačiau surizikavęs Z.Zidane'as nepasigailėjo – jo auklėtinis įmušė abu komandos įvarčius (11 ir 46 min.).

„Buvo puiki naktis tiek man, tiek visiems kitiems. Kartais dalykai vyksta puikiai, o kartais ne taip gerai. Tiesa ta, kad mėgavausi žaidimu su sirgaliais ir su visa komanda“, – po rungtynių džiaugėsi futbolininkas.

Stebėtis futbolininko pasirodymu galima ne šiaip sau. Pirmajame pusfinalio mače K.Benzema net nepakilo nuo atsarginių suolo, o per pastarąsias dvylika rungtynių tebuvo pelnęs vos vieną įvartį.

Z.Zidane'as džiaugdamasis rizikingu, bet pasiteisinusiu sprendimu, teigė, kad tai tiesiog buvo jo darbas „apginti“ K.Benzema, kaip ir visus kitus savo auklėtinius.

„Džiaugiuosi už jį. Įvarčių buvo tikėtasi. Jis visuomet dirba iki galo ir niekuomet nepasiduoda. Sirgaliai ir kolegos taip pat parodė, kaip vertina šį žaidėją“, – sakė treneris.

Kuomet antrajame kėlinyje buvo atliktas keitimas ir prancūzas pasodintas ant suolo, „Santiago Bernabaeu“ stadione susirinkę sirgaliai atsistojo ir palydėjo futbolininką garsiomis ovacijomis. Jis tą vakarą paglostė gerbėjų širdis ir priartino mylimą komandą prie šanso vėl tapti stipriausia komanda Europoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.