Pakeistas R. Lewandowskis nepaspaudė rankos „Bayern“ treneriui

Vokietijos futbolo „Bundeslygos“ rungtynėse Miuncheno klubo „Bayern“ treneris Juppas Henyckesas nutarė pakeisti pagrindinį komandos puolėją lenką Robertą Lewandowsį ir 77-ąją minutę į aikštę išleido Sandro Wagnerį. Tuo metu „Bayern“ pirmavo 2:1 prieš „Koln“ ekipą. Vis dėlto lenkas buvo labai nepatenkintas tokiu stratego sprendimu. Antrojo „Bayern“ įvarčio autorius po keitimo tiesiog praėjo po J.Heynckesą ir nepaspaudė rankos.

Robertas Lewandowskis užpyko ant jį pakeitusio trenerio.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Robertas Lewandowskis užpyko ant jį pakeitusio trenerio.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-05-06 17:22

Po susitikimo treneris pažėrė pastabų lenkui, o taip patkritikavo jį ir bendraudamas su žiniasklaida.

„Aš pats žinau, kokie mes įvarčių autoriai esame savanaudiški ir visada galvojame apie savo įvarčius. Tačiau kai jį „išėmiau“ iš aikštės, man tai nebuvo juokinga, kadangi čia aš esu bosas ir niekas daugiau. Jis norėjo įmušti savo 30-ąjį įvartį lygoje. Mes pasikalbėjome ir tai jau yra pamiršta“, – po susitikimo pasakojo J.Heynckesas.

Lenkas 30-ąjį įvartį įmušti turės dar vieną šansą, kai kitą savaitę „Bayern“ savo sezoną „Bundeslygos“ pirmenybėse baigs rungtynėmis su „Stuttgart“. Tiesa, dabar jau kyla abejonių, ar treneris iš viso leis R.Lewandowskį į aikštę.

Sklinda kalbos, kad lenkas kitą sezoną gali atsidurti Madrido klube „Real“. Būtent dėl dviejų savo nerezultatyvių Čempionų lygos turnyro pusfinalio rungtynių su madridiečiais R.Lewandowskį stipriai kritikavo vokiečių žiniaksklaida.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.