A lyga: „Stumbras“ dar labiau nustūmė „Jonavą“ į turnyro lentelės dugną

Kauno „Stumbras“ sugrįžo į pergalių kelią Lietuvos futbolo A lygoje ir įrodė nepalankios komandos statusą „Jonavai“. 13-ajame čempionato ture kauniečiai svečiuose rezultatu 2:0 (1:0) palaužė tiesioginius konkurentus turnyro lentelėje.

Kauno komanda įveikė Jonavos ekipą.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Kauno komanda įveikė Jonavos ekipą.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 13, 2018, 3:41 PM, atnaujinta May 13, 2018, 8:18 PM

Pirmosios svečių atakos „Jonavos“ vartininkui Guilherme Cioletti tapo nemenku iššūkiu. Vartų sargas iš Brazilijos buvo priverstas atremti Lucaso Villelos, Nasro Boucharebo bei Andre Almeidos smūgius.

Atrodė, kad tai bus ryškiausi pirmojo kėlinio epizodai, tačiau 45-ąją minutę surengta „Stumbro“ kontrataka tai paneigė.

Aktyviai rungtyniavęs Kgaogelo Sekgota iš kairiojo krašto atliko perdavimą į baudos aikštelę, kur Marcosas Junioras laimėjo dvikovą prieš Yongilą Jeoną bei tiksliai mušė galva.

48-ąją minutę šis duetas vėl išsiskyrė. K. Sekgota atliko eilinį aštrų perdavimą, M. Junioras – vėl tiksliai smūgiavo vienu lietimu.

Be Lauryno Stonkaus ir Vytauto Lukšos rungtyniavę jonaviečiai stigo minčių atakose bei itin pavojingų progų nesukūrė. Tik 84-ąją minutę Ernesto Veliulio baudos smūgis praskriejo kiek virš skersinio.

Po trečios šio sezono pergalės „Stumbras“ savo sąskaitoje turi 13 taškų ir pakilo į šeštąją poziciją, savo ruožtu, „Jonava“ su 10 taškų žengia paskutinė – aštunta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.