Atmintinė argentiniečiams: kaip per pasaulio čempionatą „kabinti“ rusų merginas

 

Rusijos merginos<br> Scanpix.com nuotr.
Rusijos merginos<br> Scanpix.com nuotr.
Rusijos merginos<br> Scanpix.com nuotr.
Rusijos merginos<br> Scanpix.com nuotr.
Rusijos merginos
Rusijos merginos
Argentinos sirgaliams išleista atmintinė
Argentinos sirgaliams išleista atmintinė
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

May 16, 2018, 7:26 PM, atnaujinta May 17, 2018, 12:27 PM

Iki pasaulio futbolo čempionato likus mažiau nei mėnesiui, didžioji dalis planetos futbolo gerbėjų jau kraunasi lagaminus į pirmenybes. Dar nė karto neaplankyta Rusija daugeliui aistruolių žinoma tik iš nuogirdų: degtinė, suvenyrai – matrioškos, juodieji ikrai ir gražios merginos. Argentinoje išleista atmintinė, kuri skirta visiems į Rusiją vyksiantiems šios rinktinės gerbėjams, kur yra ir skyrius, kalbantis apie tai, kaip susipažinti – „pakabinti“ rusų gražuoles.

Atmintinę išleido Argentinos futbolo federacija, o ji platinama tarp žurnalistų, žaidėjų, trenerių ir sirgalių.

Pristatydamas savo kūrinį, Rusijos gyvenimo būdo ekspertas Eduardo Pennisi papasakojo apie skyrių kuris vadinasi: „Ką reikia daryti, kad turėtum šansą pasikabinti Rusijos merginą“.

Apie tai parašyti net du puslapiai. Argentiniečiams, kurie atvyks į Rusiją, siūloma itin skirti dėmesį savo aprangai, neuždavinėti visiškai kvailų klausimų apie seksą ir elgtis su merginomis pagarbiai. Be to, sirgaliams ir dalyviams siūloma šypsotis, būti įdomiais ir neakcentuoti negatyvių Rusijos įvykių bei nepulti kritikuoti valdžios.

Kaip rašo rusų gyvenimą nusimanantis E.Pennisi, rusų merginos labai mėgsta iniciatyvius vyrus. Tačiau joms visiškai nepatinka tokie, kurie daug kalba apie save ir savo problemas.

Pažymima, kad Rusijoje yra begalė gražių moterų ir ne kiekviena galvoja, kad yra verta Argentinos vyro. Todėl jiems siūloma kuo greičiau suprasti, ar rusė nėra pasikėlusi ir norės bendrauti.

Pati atmintinė buvo sudaryta dar 2015-siais, kai apie keliones į Rusiją savo patirtimi dalinosi interneto tinklaraštininkai.

Tai ne pirmoji atmintinė, kurioje rašoma apie tai, kaip elgtis futbolo sirgaliams Rusijoje. Anglų „The Suns“ taip pat parašė, kaip elgtis aistruoliams pas rusus. Bet moterų klausimą jie neakcentavo, labiau dėmesį skirdami gėrimui.

„Jei geriate su rusais – visada užkąskite, – rašo anglų laikraštis. – Pasirenkite geriant klausytis begalę tostų. Bet niekada jų nepertraukite ir negerkite nepasibaigus tostui. Tai labai nemandagu. Degtinę gerkite vienu mauku – jei nepasiseks, nesijaudinkite, rusai pasijuoks, bet supras ir padrąsins už ryžtą tai daryti.

Be to, nemaišykite degtinę su alumi – ryte bus žiaurios pagirios. Bet jos bus vis tiek. Rusai jas malšina vietos barščiais ir alumi. Taip pat, jokiais būdais nebandykite lažintis ir siekti apgerti rusus – jie vis tiek jus apgers, o jūs sunkiai atsiminsite, kas buvo.“

Argentinos futbolo rinktinė žais pirmame etape C grupėje ir susikaus su Kroatija, Islandija ir Nigerija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.