Po pralaimėjimo E. Jankauskas tikino, kad taip klysti neatleistina

Baltijos taurės turnyrą nesėkme Estijoje pradėjusios Lietuvos futbolo rinktinės treneris Edgaras Jankauskas teigė, kad pralaimėjimą lėmė klaidos pirmame kėlinyje. „Buvo padaryta per daug klaidų. Mūsų klaidas varžovai išnaudojo ir pasiekė įvarčius, kurių tikrai neturėjo būti. Tokiam lygyje taip klysti negalima. Galbūt tai lėmė ir psichologija“, – sakė E. Jankauskas.

 Rinktinės treneris E.Jankauskas tiki, kad jo komanda gali žaisti geriau.<br> LFF nuotr.
 Rinktinės treneris E.Jankauskas tiki, kad jo komanda gali žaisti geriau.<br> LFF nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 31, 2018, 12:15 AM

Lietuvos rinktinės gretose Estijoje debiutavo Simonas Urbys. 22 metų „Palangos“ klubo saugas aikštėje pasirodė po keitimo 67 minutę.

„Simonas smagiai išėjo į žaidimą. Aišku, debiutui nebuvo pats geriausias laikas. Bet jis tikrai į aikštę įėjo gerai. Manau, kad bus dar daug rungtynių jo sąskaitoje“, – tikisi Lietuvos rinktinės treneris.

„Žinome, kad nebus lengva. Visų pirma, turime žiūrėti į save, į padarytas klaidas, jas koreguoti ir ištaisyti. Negalime jų kartoti“, – teigia E. Jankauskas.

Realiausią progą pasižymėti Lietuvos rinktinėje turėjo kapitonas Fedoras Černychas, tačiau jo bandymą vartininkas atrėmė.

„Galėjom atsitiesti, tačiau nežinau kas man atsitiko paskutinę sekundę. Pramušiau silpnai, nors galimybių buvo daug. Pradėjau galvoti... į kairę ar į dešinę. Toks gavosi smūgis, nors niekad taip ir nemušu. Už tą neįmuštą įvartį prisiimu atsakomybę“, – sakė realiausią progą turėjęs F. Černychas.

Sekančios Baltijos taurės rungtynes tarp Lietuvos ir Latvijos rinktinių vyks Lietuvos futbolo federacijos stadione birželio 5 d. 19.00 val.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.