Netikėtas sprendimas: Zinedine'as Zidane'as palieka Madrido „Real“

Praėjus kelioms dienoms po triumfo UEFA čempionų lygoje vyriausiasis Madrido „Real“ treneris Zinedine'as Zidane'as palieka Ispanijos klubą.

 AFP/Scanpix nuotr.
 AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 31, 2018, 2:23 PM, atnaujinta May 31, 2018, 3:44 PM

„Viskas keičiasi, todėl priėmiau šį sprendimą. Aš myliu šį klubą, bet manau, kad komandai reikia kitokio balso, kitokios metodologijos, pokyčių. Manau, tai keistas momentas, tačiau jis bus naudingas visiems“, – apie pasitraukimą sakė Z.Zidane'as.

Pasak stratego, sunku likti komandoje, kuomet jis pats nežino kaip reikėtų laimėti toliau, jis teigė nematantis ateities strategijos: „Manau komandai būtų sunku laimėti jei aš likčiau. Reikia pokyčių ir tiek.“, – situaciją komentavo jis.

„Real“ prezidentas Florentino Perezas teigia, kad tai buvo netikėtas sprendimas visiems: „Šiandien yra liūdna diena man ir visiems, kurie dirba klube. Mes turime priimti jo sprendimą. Bandžiau įtikinti, kad jis liktų, bet nepavyko. Jis žino, kad mes jį mylime ir palaikysime ir toliau. Norėčiau jam tarti „Iki greito!“, nes žinau, kad jis sugrįš kuomet pailsės“, – sakė F.Perezas

Z.Zidane'as teigia neturintis ateities planų: „Netreniruosiu dabar jokios komandos, apie tai negalvoju“, – sakė jis.

45-erių prancūzas apie pasitraukimą pranešė skubiai surengtoje spaudos konferencijoje.

Komandai jis vadovavo nuo 2016 metų. Per tą laiką iškovojo tris Čempionų lygos trofėjus bei vieną Ispanijos „La Liga“ čempionato apdovanojimą.

Sutartis su Ispanijos klubu galiojo iki 2020 metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.