Madrido „Real“ stovykloje – intensyvios naujojo trenerio paieškos

Futbolo visuomenę šiandien sukrėtė naujienos apie Zinedine'o Zidane'o pasitraukimą iš Madrido „Real“ klubo.

 M.Pochettino yra pagrindinis kandidatas užimto trenerio postą.<br> AP nuotr.
 M.Pochettino yra pagrindinis kandidatas užimto trenerio postą.<br> AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

eurofootball.lt ir lrytas.lt inf.

Jun 1, 2018, 5:33 PM

Tris UEFA Čempionų lygas iš eilės laimėjęs ir praėjusį sezoną Ispanijos pirmenybėse triumfavęs legendinis prancūzas spaudos konferencijoje paskelbė, kad kitą sezoną nebetreniruos komandos.

Tai nustebino ne tik „Real“ sirgalius, bet ir daugelį kitų futbolo mylėtoju, nes dar šeštadienį Z. Zidane'as kartu su komanda kėlė į viršų Čempionų lygos trofėjų.

Po šios netikėtos žinios „Real“ komandos laukia naujo trenerio paieškos. Iš dabartinės rinkos, didelių perspektyvų triskart Europos čempionai nematyti, nebent Florentino Perezui pavyks susitarti su „užimtais“ treneriais.

Realiausias kandidatas tapti „Real“ treneriu ir toliau yra laikomas Mauricio Pochettino. Didelė problema yra tai, kad strategas dar ne taip seniai padėjo parašą ant naujos sutarties su Londono „Tottenham“.

Visgi ispanų naujienų tinklalapis „Marca“ tiki, kad F. Perezas apie kitus kandidatus iš pradžių nesvarstys ir bandys tartis tiek su M. Pochettino, tiek su „Tottenham“. Jokios išpirkos argentinečio kontrakto nėra, todėl „Real“ prezidentas įsitikinęs, kad dėka gerų santykių su Daniele Levy jie gali pasiekti abipusį susitarimą.

Jeigu „Real“ komandai taip ir nepavyks susitarti dėl M. Pochettino, jų radare turėtų atsirasti „Napoli“ klubui dirigavęs Maurizio Sarri bei dar viena klubo legenda Guti.

Teigiama, kad Guti yra net antras kandidatas visame sąraše. Mažiau tikėtini variantai – Antonio Conte, Arsene'as Wengeras ir Leonardo Jardimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.