Lietuvos ir Irano futbolo rinktinių mačui teisėjaus rusas

Lietuvos futbolo rinktinė birželio 8-ąją dieną Rusijos sostinėje Maskvoje žais draugiškas kontrolines rungtynes su Irano nacionaline komanda. Šiam susitikimui teisėjaus rusas Aleksejus Jeskovas. Apie tai skelbia Rusijos futbolo sąjungos (RFS) spaudos tarnyba.

 FIFA futbolo teisėjas.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 FIFA futbolo teisėjas.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 5, 2018, 7:48 AM

Pagrindiniam arbitrui padės jo tautiečiai Dmitrijus Mosiakinas ir Igoris Demeška. Dvikova vyks Maskvos rajone Tušine, šalies sostinės futbolo klubo „Spartak treniruočių aikštėje.

Lietuvos rinktinė Po Baltijos taurės turnyro lemiamo mačo su Latvija Vilniuje (birželio 5-ąją dieną, 19.00 val.), išvyks į Maskvą, kur jėgas išbandys su pasulio čempionate žaisiančia Irano rinktine (18.00 val.). Iraniečių varžovais čempionato B grupėje bus Portugalija, Ispanija ir Marokas.

Vėliau lietuvius savo atsisveikinimo rungtynėms prieš pasaulio pirmenybes yra pakvietusi Lenkijos rinktinė. Šios draugiškos rungtynės vyks birželio 12-ąją dieną Varšuvos „PGE Narodowy“ stadione (19.00 val.). Lenkai H grupėje kovos su Kolumbija, Senegalu ir Japonija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.