„Trakai“ ruošiasi Europos taurės kovoms

Kol Lietuvos futbolo A lygoje pertrauka, trečiąją vietą užimantys „Trakų“ futbolininkai ruošiasi antrajai sėkmingesnei sezono pusei bei Europos lygos atrankos turnyrui, kuris šiemet startuos nuo nulinio etapo.

 Trakų komanda pasiruošimą Europos taurės kovoms tęsia Venstpilyje.<br> S.Čirbos nuotr.
 Trakų komanda pasiruošimą Europos taurės kovoms tęsia Venstpilyje.<br> S.Čirbos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 7, 2018, 1:57 PM

Po beveik savaitės atostogų, „Trakų“ žaidėjai į treniruotę susirinko praėjusį šeštadienį, o trečiadienį kontrolinių rungtynių išvyko į Ventspilį.

„Po pergalės LFF taurės turnyre, norėjome, kad žaidėjai pailsėtų nuo futbolo, pailsėtų vienas nuo kito ir su nauja energija pradėtų pasiruošimą svarbiausiam sezono etapui“, – sakė laikinai trenerio pareigas einantis Virmantas Lemežis.

Tiesa, visavertis pasiruošimas prasidės, kai į komandą grįš šiuo metu rinktinėse esantys futbolininkai. O jų yra net aštuoni. Maža to, dėl nedidelės traumos į Ventspilį neišvyko ir Deividas Česnauskis.

„Nėra to blogo, kas neišeitų į gera. Geriausių mūsų futbolininkų galimybės yra žinomos. Norisi, kad geriausiais futbolininkais taptų ir tie, kurie galbūt mažiau gauna žaidybinio laiko“, – sakė V. Lemežis.

Šią savaitę paaiškėjo paskutiniai potencialūs varžovai nuliniame Europos lygos atrankos etape. Jais pretenduoja tapti Reksamo „Cefn Druids“ (Velsas), „Sant Julia“ (Andora), „KI Klaksvik“ (Farerų salos), „St Joseph's“ (Gibraltaras), „Engordany“ (Andora), „Priština“ (Kosovas) bei Fiorentino „Tre Fiori“ (San Marinas).

„Esu minėjęs ir tik galiu pasikartoti, kad nėra prasmės žiūrėti į varžovus, nes, visų pirma, reikia gerinti savo žaidimą. Į visus varžovus tikrai nežiūrime iš aukšto, o juos vertiname“, – teigė V. Lemežis.

Europos lygos atranką „Trakai“ pradės birželio 29 dieną. Trakiškių varžovas paaiškės birželio 12-ąją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.