Mančesteris laukia C. Ronaldo sugrįžimo: treneris J. Mourinho davė pažadą

Aistros dėl Portugalijos rinktinės žvaigždės Cristiano Ronaldo vis labiau kaista. Futbolininko ateitis Madrido „Real“ klube neaiški, o viskas bėgant laikui vis labiau krypsta link to, kad jis kitą sezoną nebevilkės karališkojo klubo marškinėlių.

 J.Mourinho pažadėjo marškinėlius su septintuoju numeriu, jeigu tik C.Ronaldo grįš į Mančesterį.<br> Lrytas.lt montažas
 J.Mourinho pažadėjo marškinėlius su septintuoju numeriu, jeigu tik C.Ronaldo grįš į Mančesterį.<br> Lrytas.lt montažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-06-08 14:48

Buvo pasirodę žinių, kad 33-ejų C.Ronaldo agentas Jorge Mendesas kalbėjosi su „Paris Saint-Germain“ klubo atstovais dėl žaidėjo galimybės rungtyniauti Prancūzijos klube. 

Tačiau kur kas realesnis variantas dabar yra, kad C.Ronaldo apsivilks savo buvusios komandos „Manchester United“ marškinėlius.

Ispanijos žiniasklaida skelbia, kad agentas J.Mendesas kalbėjosi su „Real“ klubo atstovais ir situacija yra tokia, kad C.Ronaldo nėra labai patenkintas dabartine situacija, o viską norėtų išspręsti jau po pasaulio futbolo čempionato.

Pasirodė žinios, kad „Manchester United“ klubas puolė į rimtą medžioklę ir jau kontaktuoja su futbolininko agentu. Anot Ispanijos žiniasklaidos, Anglijos klubas pasiruošęs nemenkai investuoti.

Negana to, buvęs portugalo klubas imasi ir papildomų priemonių. Skelbiama, kad net Mančesterio komandos treneris Jose Mourinho prižadėjo, kad duotų C.Ronaldo marškinėlius pažymėtus septintuoju numeriu, jeigu tik šis atvyktų į savo buvusį klubą.

Tiesa, dabar septintuoju numeriu pažymėtus marškinėlius vilki čilietis Alexis Sanchezas. Manoma, kad šis turėtų atiduoti šį numerį arba kitu atveju palikti „Machester United“. 29-erių futbolininkas kol kas nesužavėjo J.Mourinho, kadangi sausio mėnesį atvykęs iš „Arsenal“ klubo, jis tesugebėjo įmušti du įvarčius „Premier“ lygoje.

Kol kas C.Ronaldo mintys daugiausia sukasi ties jau netrukus startuosiančiu pasaulio čempionatu, o   kur norėtų matyti žaidžiantį savo sūnų, žiniasklaidai nuomonę išsakė ir situaciją sekanti jo mama.

„Labiau norėčiau matyti jį prisijungiantį prie Mančesterio ekipos“, – teigė ji.

C.Ronaldo „Manchester United“ klube rungtyniavo 2003-2009 metais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.