Lenkai pripažino, kad Lietuva jiems yra vertinga varžovė

Antradienį Lietuvos vyrų futbolo rinktinė sužais paskutines kontrolines rungtynes šios stovyklos metu. Lenkijos sostinės Varšuvos „PGE Narodowy“ stadione Lietuva susitiks su šios šalies rinktine, kuriai tai bus paskutinė repeticija prieš pasaulio čempionatą. Prieš dvejus metus Lietuvos rinktinė išlydėjo Lenkiją į Europos čempionatą Prancūzijoje. Tąsyk susitikimas baigėsi be įvarčių 0:0.

 Lenkijos rinktinės treneris mano, kad Lietuva ir vertinga varžovė.<br> LFF nuotr.
 Lenkijos rinktinės treneris mano, kad Lietuva ir vertinga varžovė.<br> LFF nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 12, 2018, 12:18 PM, atnaujinta Jun 12, 2018, 2:50 PM

„Aš kalbu apie futbolo džiaugsmą ir mes stengsimės jį suteikti. Prieš dvejus metus mes rengiamės čempionatui Prancūzijoje. Tada sužaidėme lygiosiomis ir tai mums buvo geras rezultatas, nes galėjome pamatyti savo klaidas. Jas greitai ištaisėme ir galėjome gerai žaisti pirmenybėse. Vienintelis nesmagus dalykas, tai Kamilio Grosicki trauma, tačiau mūsų medikai sugebėjo jį pastatyti ant kojų, – prieš dvejus metus vykusį mačą prisiminė Lenkijos rinktinės treneris Adamas Nawałka. – Dabar tikiuosi, kad jėgas galėsime išsiaiškinti aikštėje ir viskas bus geriau, nebus jokių traumų. Mes Lietuvos rinktinę laikome vertinga varžove, todėl šias rungtynes norėjome sužaisti prieš pat išvykimą į pasaulio čempionatą“.

Prieš rungtynes vykusioje žiniasklaidos konferencijoje Lenkijos rinktinės žaidėjai teigė, kad mintys vis labiau krypsta į pasaulio čempionatą, tačiau, kadangi laiko iki pirmenybių nėra daug, mačas su Lietuva labai svarbus.

„Kiekvienerios rungtynės mums labai svarbios. Žinoma, visų mintys jau sukasi apie pasaulio čempionatą, tačiau turime galvoti apie ateinantį susitikimą su Lietuva, nes tai vienas iš pasirengimo etapų. Norime pasirengti kuo geriau, noriu sužaisti kuo geriau, o tada treneris nuspręs, ar gausiu aš savo šansą, ar ne“, – kalbėjo Lenkijos rinktinės ir „Napoli“ klubo puolėjas Arkadiuszas Milikas.

„Mes į rungtynes su Lietuva žiūrime labai rimtai, norime savo fanams pasirodyti geriausiai. Nemąstome apie traumų tikimybę, aš tikiuosi, kad traumų nebus. Aš pasirengęs susitikimui su Lietuva, noriu žaisti, tačiau viskas priklausys nuo trenerio. Stengiuosi pasiekti optimalią formą ir tokios rungtynės yra labai reikalingos. Tai bus puikus pasirengimas mačui su Senegalu“, – kalbėjo Lenkijos rinktinės ir „Hull City“ saugas Kamilis Grosickis, kurio dalyvavimas rungtynėse su Lietuva yra pakibęs ant plauko dėl traumos.

Lenkijos ir Lietuvos rungtynės vyks antradienį 19 val. Lietuvos laiku.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.