Sumaištis Ispanijoje: dieną prieš pasaulio futbolo čempionatą atleido trenerį

Ispanijos futbolo rinktinėje – visiškas chaosas. Likus dienai iki pasaulio čempionato Rusijoje pradžios atleistas treneris Julenas Lopetegui.

 Ispanijos rinktinę palieka treneris.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 Ispanijos rinktinę palieka treneris.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-06-13 13:25, atnaujinta 2018-06-13 13:27

Apie tai Ispanijos futbolo federacija pranešė trečiadienį popiet. Spėjama, kad pagrindinė staigių permainų priežastis – antradienį pasirodžiusi žinia apie specialisto sutartį su Madrido „Real“ klubu.

Nors 51-erių J.Lopetegui tikino, kad darbus Madride pradės tik pasibaigus pasaulio čempionatui, tai šalies federacijos vadų neįtikino.

„Nusprendėme atleisti trenerį, – sakė Ispanijos futbolo federacijos prezidentas Luisas Rabialesas. – Tai, kad esame čempionate, didele dalimi yra jo nuopelnas, todėl dėkojame ir judame toliau.

Tikrai nesijaučiame išduoti. „Real“ ieškojo geriausio varianto į trenerio kėdę, neturiu nieko prieš. Neturiu nuomonės dėl jų veiksmų, tačiau federacija turi galvoti apie tai, kas bus geriausia visai šaliai.

Kalbėjomės su žaidėjais ir kitais trenerių štabo nariais. Jie garantavo, kad čempionate padarys viską, ką gali“.

Ispanijos rinktinė čempionatą penktadienį pradės rungtynėmis su Portugalijos futbolininkais. Kol kas nepaskelbta, kas konkrečiai užims J.Lopetegui vietą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.