Rusai džiaugiasi: šalies simbolis sudomino Brazilijos futbolininkų vaikus

Vienas žinomiausių rusiškos kultūros atributų medinė lėlė matrioška tapo ir pasaulio čempionato Rusijoje simboliu. 

 Brazilijos futbolininkų vaikai žaidė su matriškomis.<br> Youtube Stop kadras
 Brazilijos futbolininkų vaikai žaidė su matriškomis.<br> Youtube Stop kadras
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-06-20 13:20, atnaujinta 2018-06-20 13:21

Ji į pasaulio čempionatą atvykusiems turistams pardavinėjama kaip suvenyras, tačiau panašu, kad toks žaislas domina ne tik sirgalius. Tokia žinia ypač pradžiugino visas savo tautos grožybes besistengiančius pademonstruoti rusus.

Internete paplito vaizdo įrašas, kuriame užfiksuotas mielas momentas, kai Brazilijos futbolo rinktinės žaidėjai treniruočių bazėje leidžia laiką su savo vaikais. 

Pirmadienį Brazilijos futbolo žvaigždės po sunkesnio darbo galėjo šiek tiek atsipalaiduoti ir treniruotėms skirtoje aikštėje laiką leido su savo atžalomis, kurios bėgiojo ant žaliosios vejos bei spardė kamuolį.

Tačiau kur kas įdomesnis momentas nei tai, buvo užfiksuotas, kai ant žaliosios vejos su plačia šypsena sedėjo ir ilsėjosi Madrido „Real“ klube rungtyniaujantys brazilai Marcelo bei Casemiro.

Šalia futbolininkų buvo ir jų vaikai, kurių vienas žaidė su matrioškomis. Toks momentas pritraukė daugybės futbolo aktualijas sekančių asmenų žvilgsnius.

Vaizdo įrašas netruko paplisti internete ir susilaukė nemažai dėmesio, o ypač iš pačių rusų. Jie džiaugėsi, kad matrioška pasaulyje tampa vis žinomesnė ir netgi tampa tinkamu žaislu jaunuoliams leidžiant laisvą laiką.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.