„Gintra-Universitetas“ sužinojo savo varžoves Čempionių lygos atrankoje

Penktadienio popietę Europos futbolo asociacijų sąjungos (UEFA) būstinėje Nione buvo ištraukti moterų Čempionių lygos atrankos grupių burtai, po kurių paaiškėjo, kad Lietuvos čempionei Šiaulių „Gintros-Universiteto“ komandai 9 grupėje teks kovoti su Sofijos „NSA Sofia“ (Bulgarija), Espo „Honka“ (Suomija) ir Eidžio „EBS-Skala“ (Farerų salos).

 Burtų traukimo ceremonija.
 Burtų traukimo ceremonija.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 22, 2018, 7:06 PM

„Gintros-Universiteto“ klubo direktorius Mantas Radavičius po burtų traukimo ceremonijos varžovų vertinti neskubėjo, kadangi dvi iš trijų komandų yra mažai pažįstamos, tuo tarpu „NSA Sofia“ sunkiai prognozuojama oponentė.

„Nesame nei labai patenkinti, nei labai nusivylę. Visų pirma, džiaugiamės, kad atrankos turnyras po ketverių metų pertraukos vėl vyks Lietuvoje ir į Alytaus bei Marijampolės stadionus galėsime kviesti visus futbolu besidominčius žmones. Praplečiant mintį apie būsimus varžovus galiu pasakyti, kad Bulgarijos ekipa jau daugelį metų dominuoja savo šalyje ir yra sunkiai nuspėjama varžovė. Jos rezultatai Čempionių lygoje banguoja – vienais metais ji nustebina, kitais pasirodo ne itin sėkmingai. Ko gero pavojingiausia oponentė šioje grupėje bus „Honka“ komanda iš Suomijos. Keletą metų prieš tai Čempionių lygoje dalyvavo Vantos klubas, o tai buvo kietas riešutas visiems. Jeigu „Honka“ sugebėjo Suomijoje nukonkuruoti daugkartines čempiones, tai parodo, kad ši ekipa yra itin grėsminga varžovė. Turėsime gerai atlikti namų darbus, kad išanalizuotumėme varžoves. Tas pats Farerų salų klubas gali pateikti nemalonių staigmenų. Ši komanda yra debiutantė, o praeityje mums ne kartą yra tekę susidurti su Farerų salų čempione. Prisimename, kad lengva niekuomet nebuvo, varžoves įveikdavome, bet tik po sunkių kovų“, – būsimas varžoves trumpai apžvelgė M. Radavičius.

Atrankos turnyras vyks rugpjūčio 7-13 dienomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.