Dar vienas naujokas „Trakuose“ – puolėjas iš Rusijos

Savo CV pėdsaką stipriausioje Rusijos lygoje turintis, savo šalies jaunimo rinktinėse žaidęs, o pastarąjį pusmetį Ulianovsko „Volga“ ekipoje praleidęs Dmitrijus Otstavnovas jungiasi prie A lygos prizininkų „Trakų“ bei tokiu būdu bandys užkamšyti skyles puolimo grandyje.

 Trakų klubo naujokas iš Rusijos.<br> fkt.lt
 Trakų klubo naujokas iš Rusijos.<br> fkt.lt
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 22, 2018, 6:10 PM

„Agentas pranešė, kad yra galimybė prisijungti prie Europos turnyre dalyvausiančios ekipos ir aš sutikau. Tiesa, prieš tai dar parašiau savo draugui Andrejui Paniukovui, o po pokalbio su juo, klausimų nebeliko“, – apie atvykimą į mūsų šalį kalbėjo D.Otstavnovas.

Rusas prie komandos prisijungė užvakar, o vos po dviejų treniruočių – pasirašė sutartį.

„Mums to užteko, tad nėra prasmės delsti. Jis gerai žaidžia abiem kojomis, gerai žaidžia galva, o tokio žaidėjo mums šiame etape kaip tik ir reikėjo“, – sprendimą pasirašyti sutartį su D.Otstavnovu sakė klubo direktorius Virmantas Lemežis.

Rusas į protokolą turėtų būti traukiamas jau rytojaus LFF taurės rungtynėse su Marijampolės „Sūduva“.

„Nematau problemų – futbolo kalba visur yra vienoda. Nenoriu vertinti savo žaidimo, bet sportinė forma tikrai yra nebloga. Turiu tikslą – kiekvienose rungtynėse mušti įvarčius ir tuo prisidėti prie komandinio rezultato. Komandos pergalės yra visko pagrindas“, – savo filosofiją dėstė rusas, tapęs ketvirtuoju riterių naujoku per šį perėjimų langą.

LFF taurės aštuntfinalio rungtynės „Trakai“ – „Sūduva“ – šeštadienį 13.00 valandą vyks Lietuvos futbolo federacijos stadione.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.