Vilniaus „Žalgirio“ talentu susidomėjo Maskvos ekipa

Rusijos čempionai Maskvos „Lokomotiv“ futbolininkai Austrijoje pradėjo pasirengimą naujam sezonui. Pajėgiausios Rusijos futbolo ekipos treniruočių stovykloje dalyvauja ir Vilniaus „Žalgiriui“ priklausantis Justas Lasickas. 

 Justas Lasickas sudomino Maskvos ekipą.<br> Fkzalgiris.lt
 Justas Lasickas sudomino Maskvos ekipą.<br> Fkzalgiris.lt
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 22, 2018, 12:14 PM

2017 m. sezoną 20-metis futbolininkas pradėjo „Žalgirio“ gretose, bet liepą buvo išnuomotas Serbijos aukščiausioje lygoje žaidžiančiai Belgrado „Zemun“ ekipai. Elitiniame Serbijos čempionate J.Lasickas sužaidė 34 rungtynes ir pelnė 3 įvarčius, o jo atstovaujama komanda galutinėje įskaitoje užėmė 11 vietą. Po sėkmingo sezono J.Lasickas sulaukė įvertinimo ir buvo išrinktas geriausiu jaunu (iki 22 metų) Serbijos čempionato žaidėju. 

Pasibaigus sezonui sugrįžęs į Lietuvą J.Lasickas prisijungė prie „Žalgirio“ komandos treniruočių, tačiau netrukus paaiškėjo, kad talentingo futbolininko karjera gali pakrypti kita linkme. Žalgiriečio paslaugomis susidomėjo Rusijos čempionai Maskvos „Lokomotiv“. „Žalgiris“ nusprendė suteikti J.Lasickui galimybę pademonstruoti savo sugebėjimus vieniems iš Rusijos futbolo lyderių ir išleido futbolininką į Austrijoje rengiamą „Lokomotiv“ treniruočių stovyklą. 

Šį sezoną Lietuvos nacionalinėje rinktinėje debiutavęs ir šešerias rungtynes sužaidęs J.Lasickas su „Lokomotiv“ ekipa treniruosis iki liepos 4 d. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.