Daktarų siūlymo nepaisęs D. Maradona: „Kaip gi galėjau palikti tokias rungtynes?“

Antradienio vakarą futbolo gerbėjai sukaustę dėmesį stebėjo įtemptą Argentinos ir Nigerijos dvikovą pasaulio čempionato D grupėje bei argentiniečių džiaugsmą, kai laimėję 2:1, jie žengė į aštuntfinalį.

 D.Maradonai daktarai siūlė keliauti namo jau po pirmojo kėlinio.<br> Lrytas.lt montažas
 D.Maradonai daktarai siūlė keliauti namo jau po pirmojo kėlinio.<br> Lrytas.lt montažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 27, 2018, 5:48 PM

Tačiau vienu ryškiausių epizodų šiose rungtynėse tapo Diego Maradona, kuris televizijos transliacijoje visu gražumu buvo užfiksuotas rodantis vidurinių rankų pirštus.

Maža to, D.Maradonai pasidarė bloga po šių rungtynių. Be pagalbos argentinietis negalėjo palikti tribūnų, jam prireikė medikų pagalbos.

Tačiau panašu, kad nieko rimta argentiniečiui nenutiko.

„Noriu visiems pasakyti, kad jaučiuosi puikiai“, – vėliau savo „Instagram“ paskyroje skelbė jis.

„Buvau patikrintas daktaro ir jis man patarė keliauti namo prieš antrąjį rungtynių kėlinį. Tačiau aš norėjau pasilikti, kadangi mes vaikščiojome ant bedugnės krašto. Kaip gi aš tokiu atveju galėjau palikti rungtynes?“ – teigė D.Maradona.  

Pergalė Argentinai reiškė, kad išvengta visiško fiasko, tačiau tuo pačiu tarsi liepė padaryti išvadas, mat jau aštuntfinalyje teks kautis su solidžiai atrodančia Prancūzijos nacionaline komanda.

D.Maradonos veidas buvo kone apipiltas ašaromis, kai Nigerija po vienuolikos metrų baudinio lygino rezultatą. Tačiau po pergalingo įvarčio jo džiaugsmas tryško per kraštus.

Neaišku, kokia iš tikrųjų buvo legendinio Argentinos futbolininko būklė, tačiau internete paplitęs vaizdo įrašas, kai D.Maradona su kitų žmonių pagalba buvo vedamas į vidines stadiono patalpas, sulaukė milžiniško dėmesio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.