Lietuvos paplūdimio futbolo čempionato antrasis turas vyks Kupiškyje

Liepos 7 d. (šeštadienį) vyks Lietuvos paplūdimio futbolo čempionato kovos. Aštuonios stipriausios šalies komandos prie vaizdingų Kupiškio marių išbandys jėgas antrajame ture, o kandidatai į Lietuvos rinktinę turės progą įrodyti savo galimybes. Pirmojo turo dvikovose Prienuose išryškėjo varžybų favoritai.

 Lietuvos paplūdimio futbolo čempionato kovos vyks Kupiškyje.<br> LFF nuotr.
 Lietuvos paplūdimio futbolo čempionato kovos vyks Kupiškyje.<br> LFF nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-07-04 15:20, atnaujinta 2018-07-04 15:27

I grupėje dvi pergales iš tiek pat galimų iškovojo šalies čempionai „Igol“ futbolininkai ir „Avelita“ klubas (abu – po 6 tšk.), o „Prienų“ ir FCI ekipos nesurinko taškų.

II grupėje „Audros“ komanda (6 tšk.) iškovojo dvi pergales ir užima pirmąją vietą. „Narjantos“ ir „Baltijos“ klubai (3 tšk.) nugalėjo varžovus po kartą ir dalijasi antrą-trečią vietas. „Olimpo“ komanda patyrė dvi nesėkmes ir nesurinko taškų.

Kupiškyje vyksiančiame antrajame ture komandos sužais vienerias likusias rungtynes savo grupėse ir tuomet pasiskirstys į stipresnę A grupę ir silpnesnę B grupę. A grupėje žais 1-2 vietas užėmusios komandos, o B grupėje rungtyniaus 3-4 vietose likusios ekipos. Komandos sužais vienerias rungtynes, o lemiamos kovos persikels į Nidą, kur liepos 28 d. vyks trečiojo turo rungtynės.

Jau liepos 6 d. startuos Lietuvos paplūdimio futbolo rinktinės stovykla. Liepos 14-15 d. Kupiškyje nacionalinė komanda sužais dvejas draugiškas rungtynes su Latvija, o liepos 19-23 dienomis dalyvaus Europos paplūdimio futbolo lygos turnyre Maskvoje.

Rinktinės treneris Nerijus Budraitis jau yra sudaręs 20 kandidatų sąrašą, iš kurio atsirinks 10 žaidėjų. Jie ruošis tarptautinėms varžyboms Maskvoje. Pasak stratego, paplūdimio futbolo čempionate žaidžiantys futbolininkai turės galimybę įrodyti, kad yra verti būti rinktinėje.

„Džiugu, kad paplūdimio čempionatas įgauna pagreitį, o jo kokybė tik auga tiek organizaciniu, tiek profesionalumo atžvilgiu. Šį savaitgalį bus galutinai įvertinti kandidatai atstovauti rinktinei ir manau, kad kai kurie dar turi galimybę būti galutiniame sąraše. Po varžybų Kupiškyje sutelksime dėmesį į darbą su pasirinktais 10 žaidėjų“, – teigė N.Budraitis.

Renginys Kupiškyje startuos 10 valandą ir baigsis apie 17 valandą. Žiūrovai turės galimybę laimėti LFF rėmėjų įsteigtus prizus ir mėgautis kitomis paplūdimyje esančiomis pramogomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.