Rusijos – Kroatijos ketvirtfinaliui teisėjaus arbitrai iš Brazilijos, Zambijos ir Angolos

Paaiškėjo, kas teisėjaus Brazilijos – Belgijos ir Rusijos – Kroatijos ketvirtfinalio rungtynėms pasaulio futbolo čempionate. Rusijos ir Kroatijos ketvirtfinalio mūšiui liepos 7-ąją dieną Sočyje vadovaus brazilas Sandro Ricci. Jam asistuos tautiečiai Emersonas de Carvalho ir Marcelo van Gasse'as.

Janny Sikazwe (centre), Jersonas Dos Santosas (dešinėje) ir Zakhele Siwela (kairėje) ir brazilas Sandro Ricci. <br> AFP/Scanpix nuotr.
Janny Sikazwe (centre), Jersonas Dos Santosas (dešinėje) ir Zakhele Siwela (kairėje) ir brazilas Sandro Ricci. <br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 4, 2018, 10:47 PM, atnaujinta Jul 4, 2018, 10:52 PM

Ketvirtasis teisėjas bus Janny Sikazwe iš Zambijos, o rezervinis arbitras – Jersonas Emilliano dos Santosas iš Angolos. Mačo pradžia 21.00 val. Lietuvos laiku.

Ketvirtfinalio etapo susitikimui tarp brazilų ir belgų Kazanėje liepos 6-ąją dieną (21.00 val. Lietuvos laiku) teisėjaus brigada iš Serbijos. Aikštės teisėjas bus Miloradas Mažičius, o jo asistentai – Milovanas Rističius ir Daliboras Džurdževičius.

Ketvirtasis šios dvikovos arbitras bus amerikietis Jairas Marrufo, o rezervinis teisėjas – Corey Rockwellas taip pat iš JAV.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.