Velso komandą įveikę „Trakai“ gerokai pasipildys savo piniginę

Ketvirtadienio vakarą itin svarbią pergalę iškovojo „Trakų“ futbolo klubas Europos lygos atrankoje. Lietuvos klubas Alytuje 1:0 palaužė „Cefn Druids“ klubą iš Velso.

fkt.lt nuotr.
fkt.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 5, 2018, 9:24 PM, atnaujinta Jul 5, 2018, 11:38 PM

Tai buvo Europos lygos preliminaraus etapo atsakomosios rungtynės, o prieš savaitę Velse žaidusios komandos išsiskyrė taikiai 1:1.

Rungtynes kur kas aktyviau pradėjo „Trakų“ futbolininkai, o tai davė savo vaisių. 29 minutę buvo uždirbtas 11 metrų baudinys ir jį sėkmingai realizavo Dinijaras Bilialetdinovas.

Lietuvos klubas dar turėjo kelias puikias progas pasižymėti, tačiau persvaros padvigubinti nesisekė. Tuo tarpu svečiai iš Velso iki rungtynių pabaigos taip ir nesugebėjo pralaužti „Trakų“ komandos gynybos.

Rezultatas:

„Trakai“ – „Cefn Druids“ 1:0

[29 min.] D.Bilialetdinovas 1:0

Už dalyvavimą Europos lygos preliminariame etape „Trakai“ gaus 220 tūkstančius eurų, o jų varžovas pirmajame atrankos etape bus Pavlodaro „Irtyš“ komanda iš Kazachstano. Pirmoji komandų akistata įvyks liepos 12 dieną Lietuvoje, o atsakomosios rungtynės bus žaidžiamos po savaitės Kazachstane.

Už dalyvavimą pirmajame atrankos etape komandos gaus dar po 240 tūkstančių eurų.

Kovas pirmajame Europos lygos etape pradės ir kitos dvi Lietuvos komandos – Vilniaus „Žalgiris“ ir Kauno „Stumbras“.

Kauniečiai susikaus su Limasolio „Apollon“ komanda iš Kipro, o žalgiriečių varžovas paaiškės vėlų ketvirtadienio vakarą po „Birkirkara“ (Malta) ir „Klaksvik“ (Farerų salos) atsakomojo mačo. Pirmosios jų tarpusavio rungtynės Maltoje baigėsi lygiosiomis 1:1.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.