Humoristas P. Ambrazevičius: „Greičiausias pasaulio futbolininkas apibėgs Urugvajų“

Pirmieji ketvirtfinalio mačai kelialapius į pusfinalį atneš Prancūzijos ir Brazilijos rinktinėms, prognozuoja futbolo komentatorius Paulius Jakelis ir komikas, laidų vedėjas, futbolo aistruolis Paulius Ambrazevičius laidoje „Ambrazevičius&Jakelis: fotelio ekspertų įžvalgos“.

 Paulius Ambrazevičius spėja pirmųjų ketvirtfinalių baigtis.<br> Facebook nuotr.
 Paulius Ambrazevičius spėja pirmųjų ketvirtfinalių baigtis.<br> Facebook nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 6, 2018, 12:38 PM, atnaujinta Jul 6, 2018, 12:41 PM

Vienas įdomiausių klausimų Urgvajaus ir Prancūzijos mače – kokį greitį šįkart išvystys Kylianas Mbappe. Pasak, P. Ambrazevičiaus, K. Mbappe rekordas – 38 km/val. greitis, kurį jis pasiekė aplenkęs Cristiano Ronaldo, bėgantį 33,8 km/val. greičiu.

„Ką daro K.Mbappe, kai vėluoja į autobusą? Jį pralenkia ir įsėda kitoje stotelėje“, – kolegų juokelius apie šį žaidėją cituoja P.Jakelis ir pabrėžia, kad Urugvajui mače su Prancūzija bus svarbiausia pristabdyti K.Mbappe ir neleisti jam įsibėgėti.

„Kai leidi bėgti K.Mbabpe, tai žinai, kad sau nebepalieki jokių galimybių“, – sako futbolo komentatorius.

Anot jo, Prancūzijos rinktinė savo meistriškumą jau įrodė ir nepersistengdama pateko į ketvirtfinalį ir, jeigu ir toliau taip žais, kaip kovojo iki šiol, juos matysime finale.

Jis pabrėžia, kad prancūzai yra rungtynių su Urugvajumi favoritai, nepaisant to, kad Urugvajus labai gerai ginasi ir beveik nepraleido įvarčių šiame čempionate. Tačiau prancūzai žaidžia aukštesnio lygio žaidimą. Pasak P.Jakelio, prancūzai per pagrindinį laiką turėtų įmušti daugiau nei įvartį.

Brazilai su belgais žais atvirą futbolą

Anot futbolo gerbėjų, Belgijos ir Brazilijos mačas kelia vieną klausimą. Ar Belgijos komandos lyderis, vis dar kandidatas „Auksinio batelio“ trofėjui, Romelu Lukaku įmuš įvartį?

„Žaisdamas su japonais, jis ne kartą galva bandė įmušti į jų vartus, bet vis nesėkmingai. Žaisdamas su brazilais, įmušti į vartus bus dar sudėtingiau“, – pastebi P.Ambrazevičius.

Pasak, P.Jakelio, Brazilija su Belgija demonstruos atvirą futbolą. Brazilija nėra gynybinė komanda – jie ilgiausiai 20 min. kentės bandydama kompaktiškai gintis ir laukdama atvirų erdvių, bet likusį laiką „rausis“ į priekį.

„Abi komandos muša daug įvarčių ir demonstruoja gražų futbolą, todėl nemanau, kad kažkas užsidarys prie savų vartų. Kiekviena komanda įmuš mažiausiai po 1 įvartį šiose rungtynėse“, – prognozuoja futbolo komentatorius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.