Anglai norėjo išlyginti rezultatą, kol kroatai džiaugėsi savo antruoju įvarčiu

Pasaulio futbolo čempionato pusfinalio etapo antrosiose rungtynėse trečiadienį, kuriose Kroatijos rinktinė nugalėjo Anglijos komandą rezultatu 2:1 (0:1, 1:1) po pratęsimo ir pirmąjį kartą istorijoje iškopė į turnyro finalą, buvo užfiskuotas įdomus ir kuriozinis epizodas.

Anglijos futbolininkai skuba į ataką, kol kroatai džiaugiasi įvarčiu.<br> Stopkadras.
Anglijos futbolininkai skuba į ataką, kol kroatai džiaugiasi įvarčiu.<br> Stopkadras.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 12, 2018, 5:35 PM, atnaujinta Jul 12, 2018, 5:56 PM

Socialinio tinklo „Twitter“ paskyroje viena slovėnų futbolo aistruolė įkėlė vaizdo įrašą, kuriame iš tribūnų matoma Lužnikų stadiono aikštė prabėgus keliolikai sekundžių po to, kai 109-ąją min. rezultatą 2:1 persvėrė kroatas Mario Mandžukičius.

Po puikaus įvarčio kroatai ilgai džiaugėsi šia sėkme Anglijos ekipos aikštės pusėje netoli kampinio vėliavėlės. Į juos visą dėmėsį kreipė ir dvikovą filmavę TV operatoriai.

Tuo metu trys Anglijos futbolininkai aikštės viduryje be teisėjo švilpuko ir nesulaukę grįžtančių į savo aikštės pusę kroatų, bandė surengti savąją ataką. Anglai nubėgo kroatų vartų link, kur juos pasitiko tik vienintelis ten buvęs vartininkas Danijelis Subašičius. Epizodas niekuo nesibaigė.

Pagal FIFA taisykles, aikštės teisėjas po pelnyto įvarčio negali atnaujinti žaidimo tol, kol visi besiginančios komandos futbolininkai nėra savoje aikštės pusėje. Jei kroatai būtų taip ilgai šventę įvartį savojoje aikštės pusėje, tarkime, su savo vartininku, anglai būtų galėję išlyginti santykį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: impact Investments and nlocking Growth