Kroatų rinktinės vienas lyderių Ivanas Perišičius pateko į Maskvos ligoninę

Kroatijos futbolo rinktinės vienas lyderių 29-erių metų Ivanas Perišičius pateko į vieną Maskvos ligoninių. Jis susižeidė per pasaulio futbolo čempionato pusfinalio etapo rungtynes trečiadienį tarp Kroatijos ir Anglijos rinktinių, kurias kroatai laimėjo po pratęsimo rezultatu 2:1 (0:1, 1:1) ir pirmąjį kartą istorijoje pateko į turnyro finalą.

 Ivanas Perisičius patyrė traumą.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 Ivanas Perisičius patyrė traumą.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 12, 2018, 7:21 PM, atnaujinta Jul 12, 2018, 8:37 PM

Kroatų saugas patyrė dešiniojo klubo raumens traumą. Tokie sužeidimai gydomi apie tris savaites, o iki planetos pirmenybių finalo su Prancūzija liko tik trys dienos. Todėl abejojama, ar jis galės žaisti.

I.Perišičius šiame pasaulio čempionate žaidė visose šešeriose rungtynėse ir pelnė du įvarčius. Dvikovoje su Anglija jis 68-ąją min. išlygino rezultatą (1:1). Saugas su Nigerija (2:0) rungtyniavo 90 min., su Argentina (3:0) – 81 min., su Islandija (2:1) – 90 min. (ir pelnė įvartį), su Danija (3:2 po baudinių) – 96 min., su Rusija (4:3 po baudinių) – 62 min., o su Anglija – 120 min.

I.Perišičius atstovauja Milano „Inter“ (Italija) klubui. Anksčiau jis yra gynęs prancūzų „Sauchaux“, belgų „Brugge“, vokiečių Dortmundo „Borussia“ ir „Wolfsburg“ komandų spalvas.

Praėjusį sezoną Italijos „Serie A“ lygoje kroatas sužaidė 37 rungtynes ir pelnė 11 įvarčių.

Pasaulio čempionato finalas Kroatija – Prancūzija vyks liepos 15-ąją dieną (sekmadienį) Maskvos Lužnikų stadione. Jų pradžia 18.00 val. Lietuvos laiku.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.