Lietuvos rinktinės gynėjas E. Girdvainis keliasi rungtyniauti į Izraelį

Lietuvos rinktinės gynėjas Edvinas Girdvainis kitą sezoną pradės Izraelyje – žaidėjas pasirašė kontraktą su Tel Avivo „Hapoel“ komanda.

E.Girdvainis (dešinėje) žais Tel Avivo klube.<br>AFP nuotr.
E.Girdvainis (dešinėje) žais Tel Avivo klube.<br>AFP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

eurofootball.lt ir lrytas.lt inf.

Jul 13, 2018, 6:26 PM

Lietuvis buvo oficialiai pristatytas naujoje ekipoje, kuri praėjusį sezoną laimėjo antrą šalies lygą ir šiemet varžysis su stipriausiomis Izraelio komandomis.

„Hapoel“ per savo istoriją yra net 14 kartų triumfavusi aukščiausioje šalies lygoje, o paskutinį kartą jie tai padarė 2010 metais. Vėliau jiems buvo pavykę kelis metus iš eilės patekti ir į Europos turnyrų grupių etapus, bet pastaraisiais metais rezultatai nebebuvo tokie geri, o 2016-2017 metų sezone jie net iškrito į antrąją šalies lygą, kurioje įtikinamai triumfavo jau pirmaisiais metais.

Praėjusį sezoną E.Girdvainis nuomos pagrindais praleido „Tom“ klube Rusijoje, kur jis antroje šalies lygoje sužaidė 22 susitikimus. Pastaruosius du metus jis priklausė „Piast Gliwice“ klubui, tačiau šią vasarą klubo ir futbolininko keliai išsiskyrė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.