P. Ambrazevičius negailestingas kroatams: „Jie gali laimėti tik per baudinių seriją“

Kroatijos ir Prancūzijos susitikimas finale nebus gražiausios pasaulio futbolo čempionato Rusijoje rungtynės, nes ant kortos pastatyta per daug, sako futbolo komentatorius Paulius Jakelis ir komikas, laidų vedėjas, futbolo aistruolis Paulius Ambrazevičius laidoje „Ambrazevičius&Jakelis: fotelio ekspertų įžvalgos“.

 P.Ambrazevičius netiki kroatų pergale per pagrindinį laiką.<br> AP/D.Umbraso nuotr.
 P.Ambrazevičius netiki kroatų pergale per pagrindinį laiką.<br> AP/D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-07-15 13:52, atnaujinta 2018-07-15 13:58

„Man puikų rungtynių pavyzdys yra Belgijos-Pietų Korėjos ir Belgijos-Brazilijos rungtynės, bet finalas toli gražu nebus toks gražus. Šios rungtynės bus klampios, o rezultatas slidus, greičiausiai 1:0 prancūzų naudai“, – prognozavo P.Jakelis.

Pasak jo, prancūzai moka pasiekti rezultatą: „Matėme labai skirtingą Prancūzijos rinktinę. Jeigu jiems nereikia įvarčio, tai jie nieko ir nedaro, jeigu jie įmuša įvartį, toliau jie gali labai disciplinuotai gintis ir tai puikiai pademonstravo pusfinalyje. Tuomet kroatai nė karto neparodė stipriai atakuojančio futbolo.“

Futbolo komentatorius atskleidė, kad jo širdis priklauso kroatams už puikiai sužaistą turnyrą, kurio metu visus nustebino pirmą kartą patekdami į finalą, bet finalo favoritai yra prancūzai. Anot jo, prancūzai finale turėtų būti netgi fiziškai stipresni, nes kroatai po trijų sužaistų pratęsimų bus labiau pavargę.

„Prancūzai yra labiau subalansuota komanda. Jie demonstruoja visiškai čempionišką žaidimą. Man jie atrodo stipresni ir tikiu, kad prancūzų metas atėjo“, – sakė P.Jakelis.

Jis prognozavo, kad pagrindinis laikas baigsis lygiosiomis, nes kroatai jau pamiršo ką reiškia laimėti per pagrindinį laiką. Futbolo čempionatų istorija taip pat rodo, kad finalui neužtenka 90 min. futbolo.

„Jeigu nebus lygiųjų, tuomet laimės prancūzai, o kroatai gali laimėti tik per 11 metrų baudinių seriją“, – sakė P.Ambrazevičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.