„Sūduvos“ gynėjas V. Slavickas tikisi spaudimo Kipre nuo pirmųjų minučių

Marijampolės „Sūduvos“ futbolininkai Čempionų lygos atrankos I etapo atsakomųjų rungtynių su Nikosijos „Apoel“ išvakarėse surengė savo vienintelę treniruotę Nikosijos GSP stadione. Pirmasis mačas Marijampolėje baigėsi šeimininkų pergale 3:1, o atsakomasis Nikosijoje antradienį prasidės 20 val.

Marijampolės „Sūduvos“ gynėjo V.Slavickas tikisi sunkių rungtynių Kipre.<br>D.Bakelytės nuotr.
Marijampolės „Sūduvos“ gynėjo V.Slavickas tikisi sunkių rungtynių Kipre.<br>D.Bakelytės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 17, 2018, 3:37 PM

Prieš treniruotę surengtoje spaudos konferencijoje marijampoliečių vyriausiasis treneris Vladimiras Čeburinas kalbėjo trumpai.

„Mes žinome, kokia pajėgi ir daug patirties sukaupusi komanda yra „Apoel“, tačiau nebūtų teisinga sakyti, kad namie nesitikėjome laimėti, – kalbėjo futbolo specialistas. – Nikosijoje laukiame sunkios kovos, didelio spaudimo nuo pirmųjų minučių, tačiau esame pasirengę siekti teigiamo rezultato.“

Ant GSP vejos „Sūduvos“ žaidėjai praleido valandą. Po treniruotės marijampoliečių gynėjas Vaidas Slavickas teigė, kad Nikosijos stadionas yra jaukus, kamuolys aikštėje judės greitai, o marijampoliečių laukia didelis iššūkis.

„Prieš rungtynes aikštė bus palaistyta, dar kiek pakirps veją, tad kamuolys turėtų judėti greičiau nei šiandien mūsų treniruotėje, – sakė futbolininkas. – Laukiame sunkių rungtynių. Jų treneris minėjo, kad jiems reikia greito įvarčio, tad bus didelis spaudimas nuo pirmųjų minučių“.

Vis dėlto treniruotės metu „Sūduvos“ žaidėjams atlėgo nerimas dėl itin karšto oro.

„Kai tik nusileidome, tas karštis kiek išgąsdino, – sakė V.Slavickas. – Bet matome, kad vakare, kai nusileidžia saulė, galima bėgioti, viskas čia gerai. Manau, oro sąlygos bus panašios kaip per rungtynes Marijampolėje“.

Rungtynių dieną „Sūduvos“ žaidėjai praleis kaupdami jėgas vakaro mūšiui. Nikosijoje dieną vėl tvyro 37 laipsnių karštis, tad futbolininkai laiką leidžia viešbutyje ir laukia pietų.

„Laikomės filosofijos rungtynių dieną žaidėjams nekrauti daug informacijos, gali būti nebent vienas kitas individualus pokalbis. Stengiamės, kad žaidėjai pailsėtų ir neperdegtų, kad nebūtų nuo pat ryto mintys vien tik apie rungtynes, – rungtynių dienos taktiką paaiškino vienas „Sūduvos“ trenerių Audrius Ramonas. – Manau, tai mums kol kas pasiteisina. Nikosijoje rungtynių dieną leisime viešbutyje, nes tokiame karštyje noro kur nors eiti užtenka tik 20 metrų. Tad ilsėsimės, o vakare eisime į kovą.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.