Prancūzams – kirtis iš buvusio rinktinės futbolininko: „Žaidimas buvo bjaurus“

Pasaulio futbolo čempionato kovos baigėsi, Prancūzija kėlė čempionų taurę į viršų, o šalies gyventojai netvėrė iš džiaugsmo – jų mylimi futbolininkai ir vėl viršūnėje.

 Hatemas Ben Arfa sukritikavo Prancūzijos rinktinės žaidimą.<br> Lrytas.lt montažas
 Hatemas Ben Arfa sukritikavo Prancūzijos rinktinės žaidimą.<br> Lrytas.lt montažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 17, 2018, 10:04 AM, atnaujinta Jul 17, 2018, 10:52 AM

Tačiau kad ir koks didelis džiaugsmas bebūtų, kai Prancūzija finale 4:2 nugalėjo kroatus, yra asmenų, kuriems rinktinės žaidimas įspūdžio nepaliko.

Savo nuomonę išklojo buvęs rinktinės žaidėjas Hatemas Ben Arfa, o anot jo, prancūzų žaidimas buvo bjaurus ir toli gražu nepriminė geriausios pasaulio komandos.

„Žinoma, aš labai laimingas, kad Prancūzija laimėjo čempionatą. Ši sėkmė naudinga žaidėjams, kurie prie to prisidėjo, treneriui Didier Deschampsui ir visai komandos delegacijai.

Tai pradžiugino sirgalius, tačiau ar tikrai visi laimingi? Žinau, kad mano žodžiai gali šokiruoti, tačiau prancūzų žaidimo stilius buvo gana bjaurus. Nenorėčiau, kad toks žaidimas taptų pavyzdžiu jaunimui, nes juk yra įprotis kopijuoti čempionų žaidimą. 

Tai yra netvarka! Manau, jog rinktinėje reiktų daugiau leisti atskleisti individualius sugebėjimus kiekvienam žaidėjui. Galėtume būti tokie kaip Brazilija“, – svarstė futbolininkas.

15 rungtynių nacionalinėje komandoje sužaidęs 31-erių H.Ben Arfa praėjusį sezoną atstovavo „Paris Saint-Germain“ klubui, kuriame laiko pasireikšti gaudavo labai mažai. Dabar jis sutarties su klubu jau nebeturi ir laukia naujų pasiūlymų.

Žaisdamas rinktinėje prancūzas yra pelnęs du įvarčius, o joje neberungtyniauja nuo 2015-ųjų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.