Atskleista detalė, nutiesusi Cristiano Ronaldo kelią į Turiną

Portugalijos futbolo žvaigždė 33-ejų Cristiano Ronaldo jau ruošiasi gyvenimui Italijoje ir matuojasi Turino „Juventus“ marškinėlius.

 C.Ronaldo perėjimo į Turino klubą užuomazgos prasidėjo po įspūdingo įvarčio Čempionų lygos ketvirtfinalyje.<br> Lrytas.lt montažas
 C.Ronaldo perėjimo į Turino klubą užuomazgos prasidėjo po įspūdingo įvarčio Čempionų lygos ketvirtfinalyje.<br> Lrytas.lt montažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-07-18 20:43

Portugalą Italijos klubas įsigijo už 113 milijonų eurų ir dabar jau skaičiuoja pinigus už parduotus marškinėlius bei džiaugiasi išaugusiu dėmesiu.

Tai, kad C.Ronaldo pasirinko Turino klubą nustebino ne vieną asmenį, kadangi ne kartą buvo pasirodę žinių esą juo domisi tiek jo buvęs klubas „Manchester United“, tiek turtingasis  „Paris Saint-Germain“.

Tačiau portugalo perėjimo į „Juventus“ klubą detalės tapo kiek aiškesnės, kai apie jas prakalbo šios komandos sporto direktorius Fabio Paratici. 

„Ši beprošiška idėja atėjo tuomet, kai C.Ronaldo pelnė neįtikėtiną įvartį žaisdamas prieš mus“, – teigė jis.

F.Paratici omenyje turėjo įspūdingą futbolininko įvartį per save UEFA Čempionų lygos ketvirtfinalyje, kai Madrido „Real“ pirmajame ketvirtfinalio mače išvykoje „Juventus“ klubui nepaliko vilčių ir laimėjo 3:0.

Po įspūdingo smūgio futbolo žvaigždei plojo net ir varžovų komandos sirgaliai. Pasirodo, kad pačiam C.Ronaldo tai paliko labai didelį įspūdį.

„C.Ronaldo agentas Jorge Mendesas mums teigė, kad jo atstovaujamas žaidėjas liko sužavėtas dėmesiu, kurį ten gavo. Jis teigė, kad vieną dieną norėtų žaisti Turine. 

Atėjus tam tikram laikui, pakalbėjau su mūsų klubo prezidentu Andre Agneli. Jis kelias valandas pagalvojo ir pasakė kibti į darbus. Tikrai lengviau atlikti derybas su tokiu agentu kaip J.Mendesas bei žaidėju kaip C.Ronaldo“, – pasakojo „Juventus“ sporto direktorius. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.