Kroatijos rinktinės žaidėjas sumokėjo savo gimtojo kaimo skolas

Pasaulio vicečempionės Kroatijos futbolo rinktinės žaidėjas Ante Rebičius savo laiku sumokėjo visas savo gimtojo kaimo Imocki gyventojų skolas, praneša kroatų vijesti.hr.

 Ante Rebičius<br> Scanpix.com nuotr.
 Ante Rebičius<br> Scanpix.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 18, 2018, 9:24 AM, atnaujinta Jul 18, 2018, 10:15 AM

„Jis gimė nedideliame kaime šalia Splito miesto ir niekada neužmiršo savo šaknų, nors būdamas devyniolikos metų išvyko žaisti į Italijos „Fiorentina“. Jis kartą sumokėjo visų 500 Imocki kaimo gyventojų skolas už teikiamas paslaugas“, – papasakojo kartu su A.Rebičiumi jaunimo rinktinėje žaidęs Lovro Šindikas. Teigiama, kad skolos sudarė apie 15 tūkst. eurų.

Pasaulio futbolo čempionate Rusijoje Kroatija finale nusileido Prancūzijai 2:4 ir netapo septintąja rinktine, kuri būtų laimėjusi svarbiausią planetos futbolo turnyrą.

A.Rebičius čempionate sužaidė šešerias rungtynes ir pelnė vieną įvartį – jis krito dvikovoje su Argentina, o kroatai vienus iš pirmenybių favoritų sutriuškino 3:0.

Liepos 16-osios FourFourTweet pranešė, kad Prancūzijos futbolo rinktinės puolėjas Kylianas Mbappe atsisakė federacijos skirtos premijos ir ją skyrė labdarai. Už pasaulio čempionato auksą K.Mbappe priklausė 550 tūkst. eurų atlygis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.