Rimti iššūkiai Europoje: į Marijampolę gali atkeliauti lenkai, į Vilnių – Ispanijos galiūnė

Čempionų ir Europos lygose pirmadienį buvo ištraukti trečiojo atrankos etapo burtai, po kurių paaiškėjo Lietuvos futbolo klubų galimi varžovai.

 Lietuvos klubams įveikus dar vieną etapą Europoje, gali teksti susitikti su labai gėsmingais varžovais.<br> Lrytas.lt montažas
 Lietuvos klubams įveikus dar vieną etapą Europoje, gali teksti susitikti su labai gėsmingais varžovais.<br> Lrytas.lt montažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 23, 2018, 2:18 PM, atnaujinta Jul 23, 2018, 3:52 PM

Čempionų lygoje rungtyniaujanti Marijampolės „Sūduva“ pergalės atveju prieš Belgrado „Crvena Zvezda“ trečiajame etape susitiktų su Varšuvos „Legia“ (Lenkija) ir Trnavos „Spartak“ (Slovakija) poros nugalėtoju.

Pralaimėjimo atveju Lietuvos čempionai savo žygį pratęs Europos lygos trečiajame atrankos etape, kur jų lauks Latvijos čempionų Jūrmalos „Spartaks“ ir „La Fiorita“ (San Marinas) poros nugalėtojas.

Europos lygoje kovas tęsia ir dar du Lietuvos klubai – Vilniaus „Žalgiris“ ir „Trakai“. 

Antrajame Europos lygos atrankos etape vilniečiai susitiks su „Vaduz“ (Lichtenšteinas) komanda, o ištraukus burtus paaiškėjo, kad sėkmės atveju jų varžovais gali tapti garsus Ispanijos klubas „Sevilla“, jeigu visų pirma įveiks „Ujpest“ (Vengrija) komandą.

Trakiškiai susitiks su Belgrado „Partizan“ (Serbija), o sėkmės atveju kitame etape jų lauktų „Nordsjaeland“ (Danija) ir Stokholmo AIK (Švedija) poros nugalėtojas.

Artimiausias rungtynes „Sūduva“ žais antradienį Belgrade, o atsakomoji akistata vyks rugpjūčio 1 dieną Marijampolėje.

Vilniaus „Žalgiris“ ketvirtadienį namuose priims „Vaduz“, o po savaitės žais išvykoje. Tuo tarpu „Trakai“ pirmąsias rungtynes žais Belgrade ketvirtadienį, o po savaitės mūšis persikels į Vilnių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.