Dar vieno stebuklo sukurti nepavyko: „Sūduva“ buvo skaudžiai sutriuškinta Belgrade

[[ge:lrytas:lrytas:7061755]]

Čempionų lygoje „Sūduva“ patyrė skaudų pralaimėjimą.<br>E.Žaldario nuotr.
Čempionų lygoje „Sūduva“ patyrė skaudų pralaimėjimą.<br>E.Žaldario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 24, 2018, 9:01 PM, atnaujinta Jul 24, 2018, 11:58 PM

Sukurti dar vieno sensacingo rezultato Lietuvos čempionams nepavyko. Antradenio vakarą Marijampolės „Sūduva“ pirmose Čempionų lygos antrojo atrankos etapo rungtynės išvykoje 0:3 pralaimėjo vietos Belgrado „Crvena Zvezda“ komandai.

Po savaitės, rugpjūčio 1 dieną, atsakomoji dvikova vyks Marijampolėje, kur spręsis kas pateks į sekantį etapą. Tačiau, priešingai nei kovoje su Nikosijos APOEL, dabar jau Lietuvos čempionai po pirmosios akistatos yra besivejančių vaidmenyje.

Rungtynės prasidėjo nedideliu „Crvena Zvezda“ spaudimu. Lietus ir šlapia žolė apsunkino sąlygas vartininkams. Tuo naudodamiesi šeimininkai vis bandė savo laimę iš toli. Savo tikslą jie pasiekė 23-ąją minutę, kuomet „Crvena Zvezda“ žaidėjas Lorenzo Ebecilio tolimu smūgiu nepaliko jokių šansų I.Kardumui.

Vos po dešimties minučių serbai padvigubino rezultatą: trumpais perdavimais ištampė „Sūduvos“ gynybą ir pakartotinu smūgiu įvartį pelnė Nemanja Radonjičius.

Po pertraukos Lietuvos čempionams pavyko surengti kiek pavojingesnę ataką, kuomet dešiniuoju kraštu reidą surengė Robertas Vėževičius, tačiau jo smūgiuotas kamuolys praskriejo šalia vartų.

Vos po kelių minučių įvartis krito, tik vėl į „Sūduvos“ vartus. 58-ąją minutę N.Radonjičius gražiu smūgiu iš už baudos aiktelės ribų pelnė savo antrąjį įvartį.

Po trečio įvarčio rungtynių tempas nukrito. „Crvena Zvezda“ ilgiau kontroliavo kamuolį, o „Sūduvai“ nesisekė suregzti pavojingesnių išpuolių.

Paskutinėmis runtgynių sekundėmis dar progą pasižymėti turėjo „Crvena Zvezda“, tačiau fantastišką smūgį atrėmė I.Kardumas.

Startinės sudėtys:

Rezultatas:

„Crvena Zvezda“ ir „Sūduva“ 3:0

[23 min.] L.Ebecilio 1:0

[35 min.] N.Radonjičius 2:0

[58 min.] N.Radonjičius 3:0

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.