Neymaras vėl tapo apkalbų objektu: grubiai sužaidė prieš jaunuolį

Brazilijos futbolo žvaigždė Neymaras ir vėl atsidūrė dėmesio centre. Pasaulio futbolo čempionate skundęsis grubiu varžovų rungtyniavimu prieš jį, šį kartą futbolininkas pats pademonstravo ne itin gražų žaidimą.

 Neymaro žaidimas vėl tapo apkalbų objektu.<br> Lrytas.lt montažas
 Neymaro žaidimas vėl tapo apkalbų objektu.<br> Lrytas.lt montažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 25, 2018, 6:40 PM

Nelabai gražų elgesį brazilas parodė  žaisdamas savo paties organizuojamame futbolo turnyre „Neymar Jr's Five“, kuriame žaidžiama penki prieš penkis, nedidelėje aikštėje.

Internete paplito vaizdo įrašas, kuriame Neymaras bando driblingo sugebėjimais apgauti vieną turnyre žaidžiančių jaunuolių.

„Paris Saint-Germain“ komandos narys demonstravo puikius sugebėjimus su kamuoliu, tačiau jaunuolis šio nepaleido iš akių. Galiausiai radęs tinkamą akimirką kamuolį iš futbolo žvaigždės jis pavogė.

Neymarui praradus kamuolį neliko nieko kita, kaip tik vytis varžovą, o šį pasivijęs jis padarė tai, ką įprastai varžovai daro jam – pagriovė kitos komandos futbolininką.

Teisėjas sušvilpė pražangą, o brazilui beliko tik išspausti plačią šypseną.

Po šio epizodo internete pasirodė daugybė reakcijų.

Keista, kaip Neymaras pats išsilaikė ant kojų. Kodėl pats nevaidino pražangos? Tokiais ir panašiais klausimais dalijosi vaizdo įrašą matę asmenys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.